2024 16. kitabı
En en sevdiklerimin arasında yerini alacak bu kitap. Okuduğum her saniyeye değerdi. Romantik bir kitaptan beklediğim bütün duyguları fazlasıyla verdi. Lauren Asher kaleminden birçok kitap okudum. Hepsini de çok sevdim ancak bu kitap bambaşka olmuş gibiydi. Son Teklif'te tanıdığımız Julian Lopez ve onun ebedi rakibi Dahlia Muñoz'un ikinci şansını okuyoruz. Küçük kasaba, İspanyol aile sıcaklığı ve eğlenceli atışmalarla dolu bir aşk... Yani bilmiyorum insan daha ne ister? Bütün kitap boyunca Julian'a eridim. Gerçek olmasını isteyeceğim, gerçek olmasına ihtiyacımın olduğu bir karakterdi Julian Lopez. Sevgisi, ilgisi, Dahlia'nın üstüne titreyişi... Üstelik annesine saygısı da cabası. Bilmiyorum, yazarın okuduğum en en en mükemmel erkek karakteri olmuş. Üstelik hataları, yaraları ve pişmanlıkları Julian'ı daha da gerçekleştirip mükemmelleştiriyor bence. Dahlia, biraz daha kendi sorunlarıyla dolu bir karakter olmuş. Geçmişi, yaşadığı manipülasyonlar, sindirilişi ve korkularıyla güçlü bir kadındı okuduğum. Julian ile olan atışmaları, kafa tuşları, kendine olan güvensizlikleri... Kalbimi kırdığı kadar eğlendirdiği anlar da oldu. Dolu dolu, okuduğum her saniyeye değen bir kitaptı. Entrikalar yerine iyileşmeler, güvensizlikler yerine inşa edilen hayatlar vardı. Hasarlı geçmişler, pişmanlıkla dolu bir kaçış, keşkeler ve daha akıllı, ne istediğini bilen karakterlerle doluydu. Hem romantik bir aşk hikayesi hem de gerçek olabilecek kadar kusurlu ama mükemmel bir erkek karakter ile yaralarla dolu bir kadın kadın karakter vardı. Benim için isteyeceğim her şeyi barındıran bir kitaptı. Kalbimi kırdı, kahkahlara boğdu. Julian ve Dahlia'nın arkadaşlığı en sevdiğim detaylardandı. Eksik, çıkacak yerler, eklenecek sahneler varsa bile ben görmedim, tek bir detayı bile değişsin istemem. Yazarın en iyi kurgusu benim için.
Love RedesignedLauren Asher · Bloom Books · 2023355 okunma