2024 26. kitabı
Okunma: 07 Mart 2024 16:06
Bu kitabı her okuduğumda ilk kez okuyacakmış gibi hissedeceğim galiba. O kadar duyguyu dibine kadar hissettiriyor ki özellikle aşkı ve bağlılığı. Onu ömrümün sonuna kadar seveceğim ya beraber ya tek başıma... Sevda ailesini kaybettikten sonra üvey annesi ve üvey abisi tarafından baskıcı bir hayat yaşıyor ve felçli büyük babası yüzünden başka yere de taşınamıyor ve onlara bağımlı yaşamaya devam ediyor. Üvey abisi Yavuz... Ne kadar küfür etsem az. Gençliğinde yaşadığı bir olay yüzünden Sevda'yı suçluyor ve büyük bir intikam planlıyor. Tabi bu yaşanana kadar neye sebep olduğundan habersiz olan bir Sevda var. Kitapta bir günümüz bir geçmişi okuyoruz. Geçmişte Sevda ve Ezel'in tanışmalarını, aşklarını ve Yavuz'un baskılarını okuyoruz. Günümüz de de Yavuz'un intikamını gerçekleştirdiğini ve yaşanacakları anlatıyor. Bir yandan da karısını yani Sevda'yı öldü bilerek sadece 3 yaşındaki kızıyla yaşama tutunmaya çalışan Ezel'i. Bekâr baba demem bundan kaynaklı. Çok keyif aldım yer yer acı çektim ama ben bu yazara bağımlıyım zaten ilk bu kitapla tanımıştım ne yazarsa da okurum. Kitap öyle bir yerde bitti ki kitabın finalini bilmeme rağmen tekrar okumak için sabırsızlanıyorum. Aşkı iliklerinize kadar hissetmek istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. 5/5
Sevda ÇiçeğiSıla Koçak · Pukka Yayınları · 2024231 okunma