utangaç-hassas-tatlı boy & sunshine girl
2024 12. kitabı
Okunma: 11 Mart 2024 08:31
bu serinin kitaplarından puan kırmak istemiyorum ama ... 8.5-9-10/10 (birazcık 100 sayfa uzatmış gibiydi yazar AMA bu kitabın MİS gibi olduğunu değiştirmiyo) Çaresiz !!!!!!!UYARI İNCELEME SPOİ İÇERİR!!!!! jesper ve sloane tatlı,güzel ve ürkeklerdi bilmiyorum başta sanırım bu adım atmaktan korkar taraflarına vuruldum galiba jesperın söz konusu sloane olunca çileden çıkışını okumak DEHŞET keyif vericiydi. yoldayken uğradıkları yerlerin de diğer bağlantılı serilerle ilişkili olması da bir ayrı hoşuma gitti :3 sloane un ve jesperın birbirini destekleyişleri ya da direk JESPER VE ONUN DÜŞÜNCELERİ çok çok çokkkk güzeldi çok düşütm bebeğime bazı düşüncleri o kadar hassas ve güzeldiki askımdan öldüm ilk yarı da 2. yarı da da smutlar... JESPER Bİ BAD BOY HAVASINA BÜRÜNMÜŞ AMAN AMAN AMANNN o kadar sekşi ve cooldu ki kafayı yedim sloane um da yavaş yavaş kendine geldi kitap boyunca arada bi anda sinirlenip jesper a sövmesine BİTTİM jesperın da sloane u duyunca ona sırıtması ve gülümsemesine DAHA DA BİTTİM jesperın ikide bir sunny demesi sloane i güneşe ışığa benzetmesi sloane un jesper dan hep hüzünlü gözlere sahip altın kalpli çocuk diye bahsetmesi ALLAHIM ÇOK GÜZELDİ jesperın kimseyle rahat olmaması ama sloane la beraberken rahat olması... sloane un hep jespeı düşünmesi biribirlerine olan bağlılıları KIZ YERİM SİZİ AY OF - o sırada willanın jesperın kanat genişliğini /acotarcılar gösterin kendinizi!/ öğrenmek istemesi KJDFHGKJFHKGFDKG yerim seni kız willa. kuduruk horny hamile karum benim :3- o sırada ortama giren summar'ın tatlılığı WİNTERIMIN destekliyiciliği ve arklığı willamın çılgınlığı SİZİN İÇİN ERİRİM BEN KIZLARIM BENİM hazır winter dedim , Harvey den sonraki EN sevdiğim karakter oldu bile ,azıcık gözükmesine rağmen, tüm o yorgunluğunu ve kırgınlığını okumak beni çok üzdü -theo sahneye çıkar- ama theoyla beraberken sinir küpüne dönüşmesi ... ve theo nun ona tink demesi ALLAHIM NEREYE BAYILIYORUM ?!? ve ve ve malum 'woof!' sahnesi -SNGKDFNJKGKDFGJHKH ÇOK KOMİKTİ ULAN- sonrasında rhett e dönüp 'sanırım baldızına aşık oldum' demesi THEO KAÇINCI SEVİYE REİSSİN ASKIM AĞAĞĞAĞAĞAĞAĞAĞ *KESİNLİKLE CASSİAN VE NESTA HAVASINA SAHİPLERDİ bu yüzden daha bir merak ediyorum bebeklermi veeeeeeee winter ve sloane un arkadaşlığını da dah fazla görmek istiyorum :3* sıradaki konu,my besto charectero ,,,, : HARVEY EATON yemin ederim beni öyle bi güldürüyorki ve hep salak eaton erkekleriyle dalga geçip onlara destek oluyo. hem tam bir baba hem de mis gibi bi arkadaş. HARVEYM DE HARVEYM BE harvey nin cordeliaya jesperın hiç daha önce görmediği bir yoğunlukla bakması kısmını OKUDUĞUM GİBİ ikisini de shipledim gitti çünkü harvey benim favım ve onun mutlu olmasını çok isitoyrum + jesper a olan destekleyiciliği de beni duygusal ponçiğe dönüştürdü VE BEAU ... benim güzel tatlı güler yüzlü goldenım jesperın falshbacklerinde beauya olan aşkım gene hortladı Bailey ile beauyu görmek için çok heycanlıyım +Beaunun başına gelen şeyleri ve onlarla nasıl baş ettiğini de okumak istiyorum OY BEBĞİM BENİM jesper&beau jesper&harvey winter&sloane ilişkileri-dostlukları-çok güzeldi benim içe kapanık sessiz ama güzel bebeklerim SON OLARAK Rhett askım bebeğim gözümün nuru ÇOK ÖZLEDİM SENİ valla kitap yanımda olsaydı başlıcaktım kusursuza direk ciddili özledim rhettimi. Allahtan recklesste onu daha bol görücez -inş- sonun sonu: smutlar ve dirty talklar... bu kadın işini biliyo. hem de nasıl biliyo. sonun sonunun sonu: golden rush ı ve karakterlerini görmek - related seriymiş VE VİOLETTE O SERİNİ 2. KİTABIYMIŞ AĞAĞAĞAĞA hemen okumam gerek cole umu ve bunu bilmiyodum ben öğrenince AŞŞIRI mutlu oldum ağlıçam şimdi- çohseldi genel olarak kitabın yavaşımsı bi havası vardımsı ama ben gene düşedüşe eriye eriye 2 günde gümlettim kitabı sonun sonunun sonunun sonu: CADE SENİ ISIRICAM GT KAFALI YUMUŞAKÇA AŞK AYIM BENİM hokey oynarlarken habire karısına sıcak çikolata doldurmaya gitti AĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞAĞĞ (CHESTNUT SPRİNG>>>>kendinibuboşluktanat>>>The edens)
balerin ve hokeycinin arkadaştan aşka hikayesi
ÇaresizElsie Silver · Nemesis Kitap · 2024681 okunma