2024 69. kitabı
Okunma: 12 Mart 2024 11:15
Preload adlı serinin ilk kitabı yani çok ışıltılı değildi anlatım aslında konu falan hoştu ama ne bileyim saman gibi okudum . Preload grubunun basçısı anlatılıyor burada grubun tamamı Kanada Koruyucu ve Grup evlerinde yaşamış ve oradan çok sıkı bağlar kurmuşlar . Jordan bascı ve grubun nerdeyse en kapalı elemanı geçmişi berbat ötesi yaşadıkları . Bunlar topluca devasa bir konakta yaşıyorlar zaten dev bir aile gibi . Solistin kızını gezdirmeye çıktığı bir gece Jordan kendisini manyak etkileyen bir kadınla karşılaşıyor hikaye bu temelde . Aleksandra Artemov Kanada Ulusal Balesi'nin balerini nazik güzel biblo gibi bir hatun . Zamanında babası rusyadan buraya gelmiş baba kız yaşıyorlar .Annesi Aleksandra 7-8 yaşlarındayken kızını bale dersine bırakıp dönerken araba kazasında ölüyor . Buda baabnın üzerinde çok büyük etki yaratıyor kızına inanılmaz bir mesleki baskı uygulamaya başlıyor . Kız bir gece stüdyoda çalışırken Jordan bebeği gezdiriyor ve pencereden kızı izliyor hayran oluyor . Buradan başlayan olay tanışmaya görüşmeye ve sevgili olmalarına giden bir süreç başlatıyor .
Jordan ReclaimedScarlett Cole · Swerve · 02 okunma