Çekilişimiz AÇIKLANMIŞTIR.
Selamün aleyküm, herkese hayırlı Ramazanlar dilerim. “Hediye edilen kitap ise hediyeleşmek başka güzeldir.” 3 kişiye kitap hediye etmek istiyorum.Aşağıda yazan kitap ve yazarlardan seçeceğiniz bir tanesini yoruma yazarak katılmanız yeterlidir. Sizden ricam çekilişi paylaşarak destek olursanız sevinirim. Herşey gönlünüzce olsun 😊. (Sonuçlar yarın öğlen saatlerinde açıklanacaktır.) YAZARLAR, Abdullah Galib BergusiAbdullah Galib Bergusi Nouman Ali KhanNouman Ali Khan Mecit Ömür ÖztürkMecit Ömür Öztürk Yasin PişginYasin Pişgin Doğan CüceloğluDoğan Cüceloğlu Sezai KarakoçSezai Karakoç Rasim ÖzdenörenRasim Özdenören Şükrü ErbaşŞükrü Erbaş Necip Fazıl KısakürekNecip Fazıl Kısakürek M. Kemal SayarM. Kemal Sayar Fatma BayramFatma Bayram Beyhan BudakBeyhan Budak İskender Palaİskender Pala KİTAPLAR, KörlükKörlük İnsanın Anlam Arayışıİnsanın Anlam Arayışı Şeker PortakalıŞeker Portakalı Sevme SanatıSevme Sanatı Söyleme BilmesinlerSöyleme Bilmesinler Kalbin DönüşümüKalbin Dönüşümü Küçük PrensKüçük Prens İçimdeki Müzikİçimdeki Müzik İnsan Ne İle Yaşar?İnsan Ne İle Yaşar?
10 +1'leme
10,4bin Gösterim
Aleyküm selam, Allah sizden razı olsun Abdullah Galib BergusiAbdullah Galib Bergusi İnsanın Anlam Arayışıİnsanın Anlam Arayışı
Bu yorum görüntülenemiyor
Ve aleyküm selam 🌼 Ah Rasim hocam 🥹🥹 Rasim ÖzdenörenRasim Özdenören KörlükKörlük
Aleyküm selam ve rahmetullah Dervişin Teselli Koleksiyonu 3Dervişin Teselli Koleksiyonu 3
Aleyküm selam ÇileÇile:) nasip