2023 58. kitabı
Okunma: 24 Ekim 2023 15:51
Merhaba Bu gün sizlere Favorim olan Caraval Serisinin yan kitabı yani o seri de yan karakter olan kupa prensimiz Jacks’in hikayesinin anlatıldığı Kırık bir kalp kitabı ile geldim Kupa prensimi zaten çok merak etmiştim. Caraval evrenin de en merak ettiğim yan karakterdi kendisi. Ve bu kitap beni bir kez daha şaşırttı. Ters köşeleri ile yazar yine yapmış yapacağını Biliyorsunuz ki, caraval okurken yazarın keskin köşe dönüşlerine, tahminlerimi bertaraf etmesine bayılmıştım !!! Ve şimdi yine aynı şey oluyor Yazar beni yine yendi Kalbimi verdim bu seriye be 🩶 Evangeline sende kendimi gördüm resmen. Aldığın kararlar ile içime işledin diye bilirim. Bu seriyi mutlaka okuyunn !! 🩶 “Efsanelere göre, Kupa Prensi sevemezdi. Çünkü kalbi çok uzun zaman önce atmayı bırakmıştı. Sadece bir kişi kalbinin yeniden atmasını sağlayabilirdi: Onun tek gerçek AŞKI”🩶 Evangeline, sevdiği adamı üvey kız kardeşi ile evlenmesine engel olmak için, hayatının hatasını yaparak Kupa prensi ile bir anlaşma yapar. Düğünü engellemesi Karşılığında prense üç öpücük borçlanır. Fakat bu üç öpücükte onun istediği zaman ve kişi için geçerlidir. Düğün olmaz fakat Evangeline’nin bilmediği şey ise, çok kadim bir kadere sahip olduğudur. Jacks’in istediği şey ise onun çok büyük bir planın parçası olmasıdır.
Kırık Bir KalpStephanie Garber · Dex Kitap · 20221,277 okunma
Kitapta kupa prensinden vale olarak bahsedilmiyor muydu jacks nerede geçiyor?