2024 13. kitabı
Burcu Totan Merhabaaa Güzel bir kitap önerisi ile geldim. Kişisel gelişim türü içinde yer alsa da #bibildiğivarkelimelerin tam bir dönüşüm kitabı aslında. Çok içten samimi bir önsöz ile başlayan kitabın bölüm başlıkları kelimelerden oluşuyor 19 bölümü 19 kelime ile taçlandıran yazar son sözü de bize bırakıyor. Her kelimeye farklı bir anlam yüklüyoruz çünkü her kelime ile bir anımız bir geçmişimiz var hepsinin hissettirdiği duygu çok başka.. Hepsi çok güzel ve özeldi ama en çok beğendiklerim anne, acı, teslimiyet, şükür, yargı, affetmek oldu. İçlerinden biri de hiç yabancı gelmedi aslında birbirimizi daha önceden tanıyorduk hemen sarılıp ağlaştık. Bu arada her bölüm başında bir karekod bulunuyor. Bu kodu okutup bölümü sesli olarakta dinleyebilirsiniz ve her bölüm sonrası bir şarkıyla kapanış yapılmıştı ki bu çalışma da yine çok hoşuma gitti. Severim bilirsiniz. E biter mi bitmedi bu kitapta yok yok. Ne var en sevdiğimiz.. Bol bol birbirinden anlamlı alıntılar.. Sevdiğimiz yazarlardan.. Ayet ve dualardan.. Yol gösterici, kendini bulmanı sağlayan, yürüdüğün yolda ışık olan, dönüşümüne yardımcı bir kitap.  #herkitapbiryaşam Okuyunuz.
Bi' Bildiği Var KelimelerinBurcu Totan · İkinci Adam Yayınları · 202274 okunma