inanilmaz aileyi de kesin izlemissindir ama favorilerimden oldugu icin kosede kisaca yazmis olayim, fantastic mr fox'a asigim, tilkiler zaten en sevdigim hayvanlardir. burada da yanlis ya da eksik hatirlamiyorsam eskiden iste hirsizlik vs yapan tilkimizin (kumesten falan) aile sahibi olunca bunu birakmasi ama sonralarda bu sohretinin bazi insanlar tarafindan pesini birakmamasi
bir de bir de bir de, disenchantment ve bojack horseman. bunlar kara mizah cizgi dizileri bi tik. disenchantmenti nasil aciklayacagimi hic bilmiyorum ama kesin fragmanlarini gormussundur, bir prenses evlilik yuzugunu reddediyor prens de yuzugu tutayim derken kafasi kilica geciyor. o dizi. bojack horseman'i ben su anda izliyorum, doksanlarda populer bir dizide oynayan bir at adamin yillar sonra cokmus oldugunu goruyoruz. ve cidden kisilik olarak da kotu birisi aslinda. yani kotu demeyeyim de sikintili. otobiyografi yazmak icin tuttugu hayalet yazarla onu izliyoruz, sezonlar gectikce de azicik kisisel gelisim kazanmasini umuyoruz gibi bir sey. umarim izlemedigin ya da ilgini ceken bi seyler olmusturr