Hizmetçi Kitap İncelemsi
2024 11. kitabı
Okunma: 26 Mart 2024 00:00
Freida McFaddenFreida McFadden öncelikle merhaba. baştan söyleyeyim spoi içerir. öncelikle puan konusunda çok kararsız kaldım.7.5'tan 7 oldu diyebilirim. kurgu konu olarak özgün bir kurgu evet ama çok mu başarılı (abartıldığı kadar) yakın diyelim. sonu tahmin edilebilir özellikle kitabı yarıladığınızda daha da tahmin edilebilir bir hal alıyor ama Andy'in annesi beni gerçekten şaşırttı sanırım Andy'in bu psikobozuk davranışları annesinden geliyor. Kitapta Andy'in iç dünyasının tanımlanmasını hatta belki ağzından bir bölüm okumak isterdim psikopat kitabın sonunda da karısının planıyla ödem adamdan çok onu bu yola iten sebepleri görmek isterdim. Ayrıca Enzo'nun da ağzından bir bölüm okumak isterdim evet Nina'dan hoşlanıyor ama bu durumu onun cümleleriyle de okumak isterdim. Tüm bu eksikliklere (bana göre tabii ki) kötü bir kitap mı? Asla. Okunulası mı? Evet. İkinci kitabını heyecanla okuyacağım çünkü artık Milly'i iyi tanıyoruz daha farklı şeyler görebiliriz. Okumanızı tavsiye ederim. HizmetçiHizmetçi
HizmetçiFreida McFadden · Olimpos Yayınları · 202311,4bin okunma