Erkek milleti insanları, duyun.
Nitekim Âişe (radıyallâhu anhâ) Peygamber (sallalâhu aleyhi ve sellem)’in şöyle dediğini naklediyor: “Allah nezdinde erkeklerin en se-vimsizi, münakaşada ısrar edenidir.” 81 Buhârî, 2457.
Epub/ Gelenek Yayıncılık·Kitabı okudu
Din
··1 alıntı·
2 +1'leme
4.508 Gösterim
Bu erkeklere yüklenmeyin bu kadar ya bizde insanız 😅 hanımefendilere soruyorum konuyla alakasız gibi ama az çok ilgili gibi de talak hakkı neden erkeklere verirlir de kadınlara verilmez genellikle?
Önceki 9 yanıtı göster
https://1000kitap.com/lotuscicegi peki efendim, uzun süredir belamız yok ben bela arıyorum herhalde 😅
3 yanıtı göster
Münakaşanın hayır getirdiğini görmedim. İnsanlarda da sorun çözme ya da üsluplu tartışma becerisi olmadığı için, sonu iyi bitmiyor münakaşanın. Hele ki -günümüzde çok fazla var- çekiştirilen şey Allah’ın dini ise hemen konu kapatılmalı. Sık sık denk geliyorum sıkıntılı bir durum.
Haklısınız, teşekkür ederim.
Resûlullah sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu: "Şüphesiz ki Allah Teâlâ, sığırın otu yerken ağzında evirip çevirdiği gibi, sözü ağzında evirip çevirerek lugat paralayan erkeklere buğz eder." (Ebû Dâvûd, Edeb 94; Tirmizî, Edeb 72) 🙂🙃
Cehennemde en çok kadınlar varmışşş. Bu paylaşım erkek kadın hepimizi münakaşaya çekiyor. Allahu Teala hepimize, iman şuuru ihsan etsin!
Amin, sağ olun.
Bu yorum görüntülenemiyor