Merhabalar
Bugün sizlere kalemini keyifle okuduğum @saiirinbiri_34 nin eseri ile geldim.Mahlas Yayınları ndan bizlere ulaşan eserde Masal ve Emre karakterlerinin sevdalarına tanık olacağız.
Şiirler yazan edebiyat tutkunu Masal, istihbarat çalışanı Emre'ye tutulur, birbirlerini çok severler ta ki Emre hiçbir şey söylemeyip ortadan kaybolana kadar.
Masal, Emre'ye ulaşmaya çalışır başarılı olduğunda ise olayların çok başka olduğunu kavrar, acaba kavuşabilecekler mi?
Ölen eski sevgilisi Selin'e benzerliği ile Masal'a takıntılı aşık Kenan, Masal'ı ikna edebilecek midir?
Emre başındaki tehlikelerden kurtulabilecek mi?
Soluksuz acaba ne olacak diyerek okuduğum 120 sayfalık eser devamı gelecek diyerek bitti, merakla bekliyorum, tavsiye ederim
Eseri okumama vesile olan Semra teşekkür ederim
#engelsizokurlaokuyoruz
#aşkaaşık
~
"Ben, bir adam sevdim. Hem de hiçbir zaman benim olmayacağını bile bile sevdim. Söylüyorum işte. Kahrolası gururumu hiçe saydıran, bir bakışıyla yeri göğü titreten, kalbine zincirlediğin o mahkum, o deli aşık bendim."
~
"Çünkü ben, şairdim. Ve şairler sevgilileri onları terk ettiğinde gözleriyle değil, kalemleriyle ağlarlar."
~
"Sen bir hikaye yaz kahramanı ben olayım" derdin ya hep bana. Yazdım işte sevgilim, okuyabildin mi beni?"