ASIN BAYRAKLARI …
Bugün, 3 mart halifeliğin kaldırılmasının 100. yılı🇹🇷🇹🇷🇹🇷 Bize laikliği yanlış bir şey gibi göstermeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Çünkü ardımıza dönüp baktığımızda ne yapmamız gerektiğini satır satır anlatan bir Gençliğe Hitabemiz ve bunu öğütleyen ulu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk vardır. Her ne kadar bazı ÇOCUKLAR her 3 martta ağlasa da bizim çocuklarımız bugünü şimdi de gelecekte de kutlamaya devam edeceklerdir :)) Laik hükumet kavramından dinsizlik manası çıkarmaya çalışan fesatçılara fırsat vermeyiniz!… Not; bazılarının acısını sevincimle ortak olmak için uğradım , yine gideceğim :)))
Mustafa Kemal Atatürk
Tigin Özmen
Tigin Özmen
sen öyle yazınca dilim tutuldu , anca çözüldü 😂
1 yanıtı göster
Halifeliğin hangi tarihte kalktığını bilmeyen Halife sevdalıları lütfen seslerini kessinler . Cahilliğinizi zaten biliyorum ama midem bu aralar hassas olduğu için hemen bulanıveriyor 🤮🤢. Kısa bir süreliğine uğradım zaten buraya, lütfen gereksiz varlığınızla midemi daha fazla bulandırmayın !…
ayy Lina hanım hoşgeldiniz sitenin en kaliteli kullanıcılarından birisiniz bayılıyorum size özlemişiz vallahi 💕
Hoş buldum . Çok teşekkür ederim 🙏🤍
Bir efsane geri döndü ve iletisini paylaştı şeriatcı yobazları yine yeniden kudurttu :)) Lina yapıyorsun bu sporu 🤭😎
Önceki 2 yanıtı göster
En sevdiğim ata sporu ;)