Cumartesi gecesi film tavsiyesi
VERTİCAL LİMİT Dağa tırmanan, birbirinize bağlı 3 kişisiniz, ama birşeyler ters gitti ve en alttaki üçüncü kişinin ipini kesmeniz gerekir, ne yaparsınız keser misiniz o ipi ?
2.343 Gösterim
Böyle bir kitap okudum galiba
@utopikokursema , kitabın başında 3 arkadaş tırmanırken tehlike olunca ipi kesiyor arkadaşı ölüyor, kitap öyle başlıyor filmi bilmiyorum
Dağ yolcuğunun ana odağının geri dönmek değil zirveye ulaşabilmek olduğunu düşünüyorum: Yani risklerin analitiği daha başta yapılmalı. Öyle bir anda birkaç saniye fazla düşünmek, reaksiyon alamayıp, gerekeni yapamamak riskin katsayısını arttıracaktır. Acımasız gelebilir ama aktivitenin doğası bunu içeriyor.
Sema Güler
Muhakkak risk analitiği yapılmıştır ama iş uygulamaya geldiğinde, hayatın içinde karşımıza çıktığında konuşurkenki kadar rahat olamayız. Riskin katsayısı büyümeden hemen birşeyler yapmamız gerekir.
İhtimalleri zorlarım biz arkadaşımızı yarı yolda bırakmayız 🫡
Sema Güler
Kolay gelsin derken ip koptu :))
Hemen keserim :)
Sema Güler
Yaşamak için güzel hareket :) Bu filmin ortası ya da sonu değil en başı izlemeyenler filmi izlemiş kadar olduk demesin diye diyorum.
Anca beraber, kanca beraber hesabı, Battı balık yan gider derim :)))
Sema Güler
Belki 2. kişi bunu düşünmüyor bencillik yapmayın. Sizin yüzünüzden o da ölecek, kesin 3. kişinin ipini :)
dağda üçüncü kişinin tutunacak bir yer bulduktan sonra keserdim.yada kim tutunabiliyorsa dağın muhakkak bir seçeneği vardır
Sema Güler
Tutunamıyor ve 3 kişi yeterince ağırlık yaptı maalesef dağın sunduğu bir seçenekte yok zaman aleyhinize işliyor çok fazla vaktiniz yok. Anlık kararlar hayat kurtarır yazalım bir kenara. :)