Hepimiz Cahiliz, arkadaşlar(!)
YETEERRR!!! BÖYLE BAĞIRA BAĞIRA ANLATMAK İSTİYORUM ARTIK. NORMALDE UMRUMDA OLMAZ AMA KENDİ DÜŞÜNCEM OLMADIĞI HALDE BİR YAZARIN DÜŞÜNCESİ İÇİN LİNÇ YİYORUM.😂😂 CANLARIMM, BALLARIM BENİM HER EKLEDİĞİMİZ ALINTIYA KATILMIYORUZ. BURASI BİR NOT DEFTERİ VE OKUDUĞUMUZ HER CÜMLEYİ EKLEMEKTE ÖZGÜRÜZ. ÖZELLİKLE KENDİNİ ÖZGÜRLÜK YANLISI OLARAK TAKDİM EDİP İNSANLARI KALIPLARA SOKMAK İSTEYEN GERİ Z..ALILARA SÖYLÜYORUM: ASIL CAHİLLİK HERKESİN AYNI OLMASINI, AYNI DÜŞÜNMESİNİ, AYNI DAVRANMASINI BEKLEMEKTİR, YOBAZLARR. OH BUNU BEN DE DEDİM SONUNDA.😂(AMA HAKKEDENE) Kİİ BU BENİM DÜŞÜNCEM DEĞİL YANİ TARTIŞMANIZ ANLAMSIZ. SADECE BANA GÖRE KOMİK OLAN ŞU: YAZARA BİLE SAYGI DUYMUYORSUNUZ. BU MU HÜRRİYET?😅
·1 alıntı·
4 +1'leme
9,7bin Gösterim
Burada bahsi geçilen kişi Atatürk. Evet bir çok şeyi diktatörlük yolu ile aşabilmiştir. Dönemin hatta şu an ki dönemim bile insanlarının ahırda yaşayan sığırdan farkı olmadığı için mecburi yöntemler denemiştir. Atatürk diktatör müydü sapına kadar evet. Ama bu durumu anlamak için alıntıyı değil kitabın kendisini okursanız eğer orada ki ironiyi anlarsınız. Hasta olan ve tedaviyi kabul etmeyen bir topluma zorla ilaç yutturma yöntemini başarıyla gerçekleştirmiştir. Bu yüzdendir ki bir çok dilde Atatürk ile ilgili makaleler okursanız orada "Genius-Genie" kelimelerini sıklıkla görürsünüz. Hemen hemen çoğu yerde dahi diktatör olarak anılır. Böyle aptal bir topluma ancak dahi bir adam diktatörlük yolunu izleyerek başarıya ulaşabilirdi. Ama burada ki söz konusu diktatörlük değil "dahi" kısmı vurgulanmıştır, tabi ironiyi anlayabilecek zekaya sahip olmak gerekir ki toplumun durumu ortada :)).
O değil de mesaj sayısı gözüme takıldı 😂😂 Günlük acile giden hasta sayısı mı ne?
bakmayınca birikiyor bdjsbdnd
1 yanıtı göster
Paylaştığınız alıntıdan dolayı sizi engelleyenlerin davranışlarını doğru bulmuyorum. Takipten çıkarırsın olur biter. Engellemek bana göre KORKAKLIĞIN ZİRVESİ... Yobazları eleştirdiğimde de ben hiç tanımadığım yobazlardan bile engel yiyorum :)) buna nedense hiç üzülmüyorum tersine çok hoşuma gidiyor, sitedeki yobazlar resmen ben burdayım demiş oluyorlar :)) Yalnız şunu da demek isterim, tabi ki paylaşımlarımızda özgür olmalıyız ancak bahsi geçen kişi Mustafa Kemal Atatürk. Yabancı bir yazardan mı biz ülkemizin tarihini ve gerçeklerini öğrenip burada paylaşmalıyız. Ve bu alıntı Atatürk'ün aleyhine ve haksız bir eleştiri ise bunu paylaşmayı ben doğru bulmuyorum. Bu benim kişisel görüşüm siz paylaşmışsınız bişey diyemem...
1909 yılında Türk Gökbilimci Fatin Gökmen tarafından bulunan Asteroid gezegeni giydiği kıyafet yüzünden önemsenmemiş hatta alay edilmiştir. Ta ki 1920 yılında Avrupalılar gibi giyinip görüşünü tekrar ortaya atıncaya dek. :)
Önceki 5 yanıtı göster
teşekkür ederimm siz de🤗💐
Bence de cahiliz , en başta da o yazar çok cahilmis tarihi okumadan etmeden saçmalamış üzerine de siz alintisini yapınca tarih bilenler doğal olarak yazara ve alintiya tepki göstermiş olmalılar .. asıl cahillik , araştırmadan doğruyu eğip bükerek , gerçek olmayani karşıya yedirmek için çabalama debelenme halidir .
Neden bu derece takıldınız.Kimsenin özgürlüğünüzü elinizden almasına izin vermemelisiniz.
Kızmayın lütfen . Sadece, biz bir aynayız , bizde sizi gösteren, deyin kâfidir ... 🙂