·404 syf.····Okunma: 12 Mart 2024 00:50 seride 2. favori kitabım olan reckless'ı okumak için ne savaşlar verdim sgdjahs
ilk kitaptan tanıdığımız summer'ın ablası winter, adı gibi soğuk ve disiplinli biri. berbat geçen bir evliliği sonlandırmış ve kötü aile ilişkileri içinde debelenip duruyor. bir gece yolları theo ile kesişiyor ve ikili tek gecelik olması şartıyla birlikte oluyor. sürpriz bir şekilde hamile kalan winter ise ne kadar denese de theo'ya ulaşamıyor ve bebeğini bir buçuk sene boyunca tek başına büyütüyor.
theo... seri üretime geçmen lazım aslanım. duyguları, yaptıkları ve söyledikleri bana inanılmaz geçen bir erkek karakter oldu theo. winter'ın ne kadar acabası varsa silip süpürdü tüm şüpheleri yok etti adeta bir dağ oldu. hele bebeği öğrendiği ilk an ve o banyodaki sahne... resmen gözlerimin önünde olmuş gibi hissettim okurken. çok ama çok iyi bir erkek karakterdi. winter'ın hissettikleri ve düşümceleri de çok gerçekçiydi. en çok sevindiğim şey de kök ailesindeki sorunları halledebilmesi oldu.
seri genel anlamda şans verilmesi gereken ve zor anlarda kurtarıcı olan bir seri. tavsiye ediyorum