·304 syf.····Okunma: 25 Nisan 2024 07:46 Bu senenin popüler konularından mafya temalı yeni bir serinin ilk kitabı.O kadar Cringe bir kitaptı ki okuduklarımın içersinde kızla bir numaraya yükseldi.İğrenç adetler,tiksindirici karakterler.
Aria ve Luca karakterlerinden ikisini de sevmedim.Aralarındaki kimya sıfırdı.Yazar sadece smut yazmış.Luca mağara adamından halliceydi.İlk tanışmaları.,evlilikleri Allahım o kanlı çarşaf olayı neydi? saç baş yoldurur.Bütün ailenin önünde sergilenmesi falan.Bu adetlerden gerçekten var mı merak ettim.Umarım yazarın aşırı saçma hayal gücüdür.Gerçekten iğrençti çünkü.Sonrasıda Lucanın kız onunla yatmadı diye yaptıkları.Offf ben ne okudum yaa… Kızın bakire korkuları ve tripleri üzerine devam etti kitap.Yan karakterleri de sevmedim bu arada.İlla birisini seçecek olsam ufak Fabiono dışında hepsi çöptü.Kitabın bana sorarsanız tek olumlu tarafı yazarın dili akıcıydı.
Seriye birkaç kitap daha şans vereceğim.Zira ilk kitaptan sevmeyip sonra sevdiklerim oluyor ama ben ilk kitabı beğenmedim tavsiye etmiyorum.