Öncelikle merhaba. Kitap ilk başlarda bir bölüm geçmiş bir bölüm simdiki zaman olarak ilerliyor ve bölüm başlarında muhabir Angela'nın yaptığı haberlerle olaya daha iyi dahil olabiliyorsunuz.
Konu olarak özgün ve yazım dili olarak akıcı bir kitaptı fakat 10/10 diyebileceğim bir kitap değil.
Kitapta eksik gördüğüm bir kaç nokta var.
Öncelikle Valerie kitabın sonlarında kendini bulduğunu söylüyor bu da anıt'ın açılış gününde anlaşılıyor fakat ben Valerie'in kendini arayış sürecini daha detaylı olmasını beklerdim fazla yüzeysel geçilmiş bence.
İkinci olarak Nick ve beraber kaldığı arkadaşı hakkında bölümler hatta Nick'in bakış açısından bölümler beklerdim. Ne yani bir nefret listesi oluşturdular o listedeki biri Valerie'nin mp3'ünü kırdı öncesinde de Valerie'den zaten uzaklaşmıştı sonra bir anda cinnet geçirdi ve katliam çıkardı? bu bana çok mantıksız ve eksik geldi.
Ve Valerie'nin babasından nefret ettiğimi ayrıca söylemek istiyorum. Sen kimsin yani daha karını aldatan ve bunu aylarca saklayan üstüne kızını suçlayan aşağılık birisin kes sesini yani.
Yine de şans verirseniz pişman olmayacağınız çerezlik niyetine bir kitap olabilir.
Jennifer BrownNefret Listesi