2024 60. kitabı
Okunma: 27 Mayıs 2024 07:06
Diribal - İlknur Hatipoğlu Merhaba #diribal öykü kitabıyla geldim.Birbirinden etkileyici hikayeler bu kitapta sizleri bekliyor.Öykü kitaplarının yeri ben de başkadır keyifle okudum.Öykü severlere tavsiyemdir okuyun. İçindeki Öyküler : İstasyon Çıkmazı öyküsünde istasyonda bir adamdan aldığı mektupla aile sırları ortaya dökülen Efyal’ı okuyup çok etkileneceksiniz. Yitik Zaman öyküsünde karısının psikolojisinden anlamayan psikolog Selçuk ‘ u okuyacaksınız. 🩷Diribal da ise babası yüzünden sevdiğiyle evlenemeyen Diribal ve hastane de tanıştığı Melih ile yaşadıklarını anlatıyor. Ida Yolunda , Lilya yolda kalır ve Perizad Hanım’ın otelinde kalmaya başlar.Hayaller, gelecek birbirine karışır. Siyah Yağmurların Ardında da ise rüyasını satan Samira ve annesinin etkileyici öyküsünü okuyacaksınız . Lenova öyküsünde ise gizli hastalığı yüzünden hayatını değiştiren Lenova’yı okuyoruz. 🩵Madam Ofelya’nın Çamaşır Günü öyküsünde Madam Ofelya ve kocası Takis’le tanışacaksınız.Aynı mahallede yaşayan Selim’in de hikayesine ortak olacaksınız. Arbat Caddesi öyküsünde ise müzisyen Leon ve Anjelique’nin hikayesini okurken çok etkileneceksiniz.
Diribalİlknur Hatipoğlu · Mahlas Yayınevi · 202418 okunma