Sesini kaybeden şehir kitabın ismi tamamen nokta atışı olmuş resmen adını bile çok beğendim aklıma hemen aksiyon, fantastik olaylar geldi heleki kitabın kapağı ayrı bir cezbediciydi. Kitabın ismi ayrı bir dünyaya kapağı ayrı bir dünyaya bakıyor resmen zaten yazarın ilk kitabını okuduğum için hemen alıp okudum. Ve gerçekten beklediğime deydiğini söyleyebilirim çok güzeldi zaten yazarda en sevdiğim özellik karakterlerin çok samimi olmasıydı yazar bunu çok iyi yansıtmış. Yine dilini ben ilk kitabındada çok beğenmiştim ama yazarın kendini geliştirdiği ve okuyucunun eleştirilerine de yer verdiği çok açık ilk kitapta biraz daha karakterler arasında diyalog olmasını istemiştim ve yazar bu kitabında karakterlerin konuşmasına yani diyaloğa daha fazla yer vermiş çok hoşuma gitti. Krakterlerin ruh hali anlatımı mükemmel benim bu yazarda en sevdiğim yönlerden biri olduğunu söyleyebilirim. Anlatımı okuyucuyu hiç sıkmayacak aksine sürükleyici bir anlatım. Yazarın en sevdiğim ikinci yönü ise karakterleri çok samimi geliyor bana aynı karakterden hem nefret ediyorum hem de çok seviyorum yazar bunu sağlamayı nasıl başarmış hayret ediyorum gerçekten. Kitabın sonu da gerçekten şok etkisi yarattı bende ama çok güzel olmuş bence böyle güzel bir ismi ve kapağı olan kitaba klasik bir son yakışmazdı çok iyi olmuş. Bu kitabın eleştirilecek bir yönünü bulamadım ben. Eğer bekleyip sonunda böyle güzel kitaplar alacaksak çok uzun sürmemesi şartıyla sizi ve kitabınızı hep beklerim Leyla hanım :)