···Okunma: 10 Şubat 2024 19:15 Bu kitap hiç beklemediğim şekilde bu yıl ki favorilerim arasına girdi. Kitabı migros indirimlerinde görünce almıştım. Konusuna dair hiçbir fikrim yoktu. Okumaya başlamadan önce de çok seveceğimi düşünmemiştim şahsen ama elime aldıktan sonra bırakamadım. 560 sayfayı 2 günde bitirdim ve kitaba bayıldım.
Küçük kasaba romantizmlerini zaten fazlasıyla seviyorum ve bu kitapta aralarında yer edindi. Hem dram hem komedi hemde romantizme sizi fazlasıyla tatmin ediyor. Okuyanların birçoğu da benim gibi kitabı çok beğenmiş.
Yazarın dili gayet akıcı ve dolu dolu. Kitabın kalınlığı sizi korkutmasın başladığınız gibi bitiyor. Kitabın adında da olduğu gibi üstesinden gelemeyeceğimizi düşündüğümüz şeyleri sabır sevgi ve yardımla nasıl halledebileceğimizi açıklayan çok tatlı bir hikayeydi.
3 kitaplık bir seriden oluşuyor ve ilk kitabı bu. Yakında ikinci kitabı da çevrilecekmiş. Çıktığı gibi alıp okumayı planlıyorum. Hala okumayanlar var ise bence bir şans vermelisiniz.
Konusuna gelecek olursak Naomi yıllardır görmediği ikiz kız kardeşinin başının belada olduğunu öğrenince hiç bilmediği küçük bir kasaba olan Knockemout'a gider ama olaylar hiç düşündüğü gibi değildir. İkizi Naomi'yi kandırıp bütün parasını çalıp kaçar ve arkasında Naomi'nin haberinin dahi olmadığı 11 yaşında ki kızını bırakır. Bu arada kasabada tanıştığı huysuz Knox ile hayatı daha da garip bir hal almaya başlar.