2023 16. kitabı
Okunma: 07 Temmuz 2023 16:10
Bu sefer dark romance türünde bir kitapla geldim. Bu kitabı geçen sene okumuştum. Seri olduğunu bilmiyordum. Okuduktan sonra öğrendim ki meğerse devamı varmış ve çevrilmemiş. Daha sonra iki kitabı daha çevrildi. Ben Günaha Davet'in kapağını beğeniyorum ama insanlar baya laf etmişti. Ama serinin diğer iki kitabının kapağını özellikle 3.kitabınkini hiç beğenmedim. Keşke yine bu tarz bir tasarımla devam etselermiş. Dex yayınlarının kapak tasarımı ile bir sorunları var sanırım ama çözemedim. Kitabın içine gelecek olursak ilk okuduğumda çok sevmesem de sonradan düşününce kitabı sevdiğime karar verdim. Aslına bakarsak kurgusu da kötü sayılmaz. Olağanüstü olduğunu çok düşünmüyorum ama kötü bir kitapta değil. Çok uç noktalara kaçmadan dark romance tarzını yansıtıyor. Aşırı tetikleyici ve rahatsız edici olaylar çok fazla yok. Daha orta düzeyde benim için. Seride dört yakın erkek arkadaş var ve her kitap birinin hikayesini anlatıyor yanlış bilmiyorsam. İlk kitap olan Günaha Davet'te olayların başlangıcı ve Michael ile Erika'nın hikayesini okuyoruz. Seri yabancı booktoklarda acayip popüler. Sürekli önüme çıkıyor ve editleri gerçekten çok iyi. İnsanı acayip merak ettiriyor bu yüzden en kısa zamanda serinin devamını okumayı planlıyorum Ayrıca belirteyim kitap yetişkin okurlar içindir bilginiz olsun.
Günaha DavetPenelope Douglas · Dex Kitap · 2023780 okunma