İsterim ki kitaplıklarımız tus kpss ygs lys kitaplarıyla değil Nazım, Turgut, Tomris, Dostoyevski, Halide, Reşat Nuri, Aziz, Mustafa Kemal Atatürk gibi daha ismini sayamadığım adamların kadınların kitaplarıyla dolsun. Dolsun ki bu ülkemiz paranın statünün peşinde koşmasın sadece. Biz insanlar bedeni doyurmayı değil ruhu doyurmayı da öğrenelim. Öğrenelim ki bir gülümsemenin kaybedilmemesi gereken en kıymetli şey olduğunu bilelim ve öğretelim ki herkese bizi biz yapan kendini ve başkalarını anlamaktan geçer. Bunun içinde bir kitap okumak ya da bir müzik dinlemek ya da bir film izlemek belki de her şeyin başında gelir.
·
2 Gösterim
5 Yorum
Lütfen giriş yapınız.
Sansliyim vesselam :) keske araya sıkısmasalar ama napalim bunada şükür.
Ben hayalimdeki isi yapiyorum ama sonuc yine ales yine yds yine kpss bu duzende insana siir okumak haram :) neyseki aktivizmin gozunu seveyim duzenede karsiyim:D
O kadar haklisinki ama sistem bizi buna itiyor ne yazikki. Bilimden sanati cikarirsak bence geriye dini tubitak projeleri kaliyor :D o yuzden okuyalim biz her bos animizda okuyalim :)
lavieennoir
Gönderi Sahibi
O zaman sen şanslı kesimdensin sevdiğin işin içinde olduktan sonra bir es verirken şiiri sıkıştırırsın araya :) düzeni seveni göremedim zaten ama hala bu düzendeyiz
lavieennoir
Gönderi Sahibi
Aynen maalesef toplum ve düzen bizi buna sürüklüyor. Hayalimdeki işimi yapamıyorum vesaire vesaire. Bunun içinde kitaplar var dediğin gibi okuyalım okuyalım :)