“Bir kadının yapabileceği en büyük hata, kendisi elde edebilecekken, hayalini kurduğu dünyayı bir erkeğin yaratmasını istemektir.” Anais NinAnais Nin
İnsan ve Hayat
··1 alıntı·
12,1bin Gösterim
Katılmakla birlikte, daha da ilginci erkeklerin bu türde kadınlar adına kendini daha iyi hissediyor oluşu, Dahası çok farklı hayatlar mevcut sadece yakın çevrenizi dahi gözlemlemeniz ve tanımak adına sorular sormanız yeterli; Duyduklarımı paylaşmak isterim: - Cendere içinde olunduğu bir kurum için evliliğin bir prestij olduğunu düşünen bir kesim, - Tek başına yemek yemeğe, tiyatroya ya da herhangi bir etkinliğe gidemeyenler mevcut, - Yani insanımız kurban/ mağdur rolüne girmeyi kendine yakıştırıyor ve en tuhafı celladını bırakmıyor, Bilemiyorum ki insan denilen varlık ne yazık ki çözümü zor bir canlı 🧠
Katılmıyorum çünkü yaratılışa itirazım yok. Bahsi geçenin hata olması için , yanlış kişi tercihi yapılmış olması gerekir. Kadın yaratılışında , yapabiliyor olsa dahi , yapılıyor olmasından duygusal olarak tatmin duyan bir canlı.
Size katılmıyorum çünkü yaratılış, kadının yapabileceklerinin hayalini kurup bir erkeğin yapmasını beklemeyi gerektirmez. Ayrıca kadın ne zamandan beri yapabiliyor olsa dahi yapılıyor olmasından tatmin olan bir canlı olmuş? Her kadın istediği yolda hareket etme kudretine sahiptir ve yaratılışı asla başkalarının yapmasından duygusal olarak tatmin olmasına yönelik değildir.
10 yanıtı göster