2024 132. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2024 23:56
Aslında daha yüksek puan verecektim ama hiç gerek yok bence. Türünün hakkını veriyor kitabın konusu zaten rahatsız ediciyken içeriği daha da rahatsız edici. Hatta diğer incelemelerde gördüyseniz sorgu sahnesi gerçekten çok farklıydı, böyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorum, sayfaları çevirirken bile çok gergindim. Bu arada kitabın tek bir yazarı yok iki arkadaş yazıyor. Çok iyi bir iş başarmışlar çünkü bu konuları, bu cinayetleri ve her iki düşünce tarzını bu iyi yansıtabilmek çok zor. Sonu ise şaşırtıcı bitti, ama sonradan fark ettiğim üzere aslında yazar bize sonu kendi ağzıyla anlatmış, çok dikkatli okumak gerekiyor gerçi o olay kurgusuyla zaten diken üstündeyken bir de ipuculara odaklanamadım. Finali heyecanlı bitti ama kötü taraflarına gelecek olursak adlar ve yer isimleri yüzünden ipin ucunu biraz kaçırdım. Bölüm geçişleri vasattı, karakterler çok fazla olmasa da sonraki bölümün ilk iki sayfasına geçene kadar yoruluyorsunuz, zaten bazı bölümler bir iki sayfa. Bana göre akıcılıkla sıkıcılık arasında bir yerlerdeydi, diğer sayfalara hızlı hızlı geçmek istemedim sanırım sadece konunun işleniş açısından beni tetikte tuttu ve okudum. Bu türü sevenler için seçenekler arasında farklı bir tarz bence bir şans verebilirsiniz.
Karga KızErik Axl Sund · Pegasus Yayınları · 2018289 okunma