Selamlar,
Çok yönlü bir okuma ile tanışmakta varmış kısmette!
Bertuğ, milyonluk zengin bir ailenin aşırı raha yaşayan tipte oğlu.. İstediği her şeyi elde etmiş şimdi gözünü Seda’ya dikmişti. Seda ise kendi halinde yaşayan imkanlarıyla okulunu burslu okumaya çalışan bir kız.. Yakın zamanda biricik sevdiği adamı Nejat2ı kaybetmiş ve onun hayaliyle de bir kitap halinde yaşadıklarını yazmaktaydı.. Ev arkadaşı Selin ise onun tam zıttı her gün bir başka erkeğin kollarında gününü gün etmekte arkadaşının uyarına ise kulak asmamaktaydı.
Bertuğ’un bu alkol ve madde alarak da dünyevi zevklerini sürdüğü rahat yaşamı bir gün evinde bulduğu kesik parmak ve not ile tepetaklak olur. Kendini Nadciv olarak tanıtan ve evinin güvenlik sistemini devre dışı bırakarak Bertuğ’u komutlarla etkisini altına alan Katil ile bizde Bertuğ’un geçmişte yaptıklarını ve vicdanını sorgulamasını dehşetle okuruz. Katil’in oyununa boyun eğen Bertuğ gibi Selin ve maalesef ki Seda’yı çok başka sonlar beklemekteydi.
Hikaye burada sona erer biz hesap defterleri dürülür zannederken bir anda her şeyin bir sistemin parçası, hikayedeki olayların ise tanımlanan bir rol, nihayetinde 400 yıl kadar sonrasında bir Distopya içinde buluveririz kendimizi..
Seda kim? Bertuğ kim? Katil kim?
Vicdanınızın sesini duyabiliyor musunuz?
Siz gerçekten kurgulanan bir sistemin küçük yan rollerinden biri olabilir misiniz?
Gerçek sandığınız her şeyden emin olabilir misiniz?
Kafamda deli sorular.. Bu okuma iyi geldi bana! Gizem, gerilim, felsefe ve Distopya daha ne isteyebilirdim ki? Devamı olan Maktul ile sanırım çok bekleyemeyeceğim…Mutlaka tavsiyem