2024 7. kitabı
Okunma: 07 Haziran 2024 22:25
Otobiyografik bir roman olan "Normal Olmak Varken Neden Mutlu Olasın" yazarın kendi hayatını anlattığı bir kitap. 16 yaşında ailesinden ayrılan yazar kendi hayatını kurmaya çalışıyor, zorluklarla karşılaşıyor ve gerçek ailesini arama sürecini anlatıyor. Bu kitapta hiçbir zaman kendini hiçbir yere ait hissetmeyen, hiçbir zaman sevgi görmemiş kimsesiz bir insanın hayatını ve sevgi ile olan savaşını okuyoruz. Ben çok beğendim ve çok etkilendim. Yazar gibi hiçbir yere ait olamama hissinden muzdarip olan insanların benim gibi bu kitabı çok beğeneceğini düşünüyorum. İyi okumalar dilerim.
Normal Olmak Varken Neden Mutlu Olasın?Jeanette Winterson · Kafka Kitap · 2021848 okunma
Jeanette WintersonJeanette Winterson hiçbir kitabını henüz okumadan çok beğendiğim bir yazardı. TutkuTutku kitabıyla da ona aşık olmuş olabilirim 😍🤩😅 çok özgün bir yazar iyi ki onu tanımışım. Onunla ilgili herhangi bir yerde ne görsem okuyorum, izliyorum. Bu, onun aldığım ilk kitabı ancak henüz okumadım. Anıları olduğu için en son okumak istemiştim. Vişnenin CinsiyetiVişnenin Cinsiyeti ve Tek Meyve Portakal DeğildirTek Meyve Portakal Değildir okumuş olduğum kitapları. Noel GünleriNoel Günleri ‘ni bilinçli olarak geçtiğimiz Noel’de okumuştum 😂 #229520198
Benim de bu okuduğum ilk kitabı ve bütün kitaplarını okuyacağım kesinlikle, çok sevdim çünkü çok kendimle özdeşleştirdim, hiçbir yere ait olamama hissi ve bu hissi çok güzel edebileştirmiş, çok güzel kelimeleştirmiş, çok güzel açıklamış yani ben de ona çok hayran kaldım gerçekten. Kesinlikle bütün kitaplarını okuyacağım teşekkür ederim yorumunuz için 🌸