·604 syf.····Okunma: 10 Haziran 2024 16:07 Dark and Dirty Sinners' MC serisinin 8.ci kitabı ciddi çok merak ettiğim Storm ve Kiera 'nın hikayesini anlattı . Storm farklı bir bölgeye Ohio grubuna başkanlık için yollandığı için bu kitap ana gruptan ayrı gibiydi bir miktar . Bu hikaye çok zorlu inanılmaz uyumsuz iki kişinin aşkı ayrılığı aldatmalar bağımlılık birbirlerine tekrar kavuşmak için yapılanlar . Bu çok katmalı bir hikaye aslında serinin ilk kitabından beri çifti tanıyorduk . Küçük bilgiler sayesinde aralarında olanı biliyorduk . Storm kendi aptallığı ve Kiera'nın onun iyi ve kötü yanlarını bilmesine izin vermemesi ve kendini kadından inanılmaz aşağı görmesi ile büyük sıçmış . Sonunda kendini karısına açmak ve önemli olan tek şeyin mutluluğu olduğunu anlamak için potansiyel olarak her şeyi kaybetmesi ve dibe vurması gerekti . Ayrıntılı olarak ilişkilerini okudukça Kiera'nın yaptığı hataları onla beraber anlıyoruz . Her ikisi durumu düzeltmek için çok uğraştı hele ortada çok sevdikleri kızları varken mecburdular . Geçen kitapta kızın başına gelenler zaten akıllara zarardı ve bu olay onlar için iyice itici güç oldu .
Yazarın karakter gelişimleri çok iyi geçmiş ve günümüz arasında gitgeller var zaten kitapta . Storm'un hikayesi çok kötü yine daha doğuştan bağımlı bir bebek olarak doğuyor mesela tam facia ve hayatı boyunca her şekil bağımlılık ile mücadele etmesi lazım . Mc DE orta malı fahişelerden birinin Storm'a takması onun ailesini yok etmek için adamın tüm zaaflarından faydalanması mesela korkunçtu .Kadın ölene kadar sorun çıkardı zaten ve babasının yine bomba biri olması :)
Yazar bu duruma düşmüş bir çifti bize nefis anlatıyor Storm kadar evliliğine feci şeyler yapmış bir adamı bize sevdiriyor bu tamamen yazımdır başarıdır .
Artık sıra başkanımızın kitabına geldi bakalım :)))