Düşlüyorum, öyleyse varım!
2024 24. kitabı
Okunma: 12 Haziran 2024 18:43
YouTube kitap kanalımdaki videoda İhsan Oktay Anar'ın kitaplarını ve Puslu Kıtalar Atlası kitabını yorumladım: ytbe.one/V515MhDVuIU "Asra yemin olsun ki, insan mutlaka ziyandadır.
Puslu Kıtalar Atlasıİhsan Oktay Anar · İletişim Yayınları · 202467,5bin okunma
2 +1'leme
26,5bin Gösterim
Okuma listeme ekliyorum bendee
harikaa kitap önerim: - ayfer tunç, suzan defter
an itibariyle incelemem 1000kitap'ta en çok ilgi gören inceleme olarak gözüküyor. bunu mümkün kılan 1000kitap'a çok teşekkür ediyoruz efenim
Sevgili Oğuz Aktürk'ün okuma grubuna yeni katıldım. Bu iki kitaba denk geldiğim için çok şanslıyım. İhsan Oktay Anar'ın Puslu Kıtalar Atlası ile Suskunlar kitabı uzun zamandır kitaplığımda olmasına rağmen hiç fırsat bulup okuyamamıştım. Kitab-ül hiyel ve Puslu Kıtalar Atlası kitaplarının grubumuz tarafından değerlendirileceği günü sabırsızlıkla bekliyorum. Sanırım hayatımda yaptığım iyi şeylerden biri sizin grubunuza katılmaktı.
çook teşekkür ederim, ben de bu ayki tartışmamız için çok heyecanlıyım. çünkü ihsan oktay anar'ın kitaplarını kendi adıma çok iyi içselleştirdim ve üstüne üstlük kitabın geçtiği galata kulesi, azapkapı, arap camii, yüksekkaldırım gibi mekanlara gidip telegram grubumuzda da bunları paylaştım. değerli görüşleriniz beni çok mutlu etti kitap önerim: - john ruskin, susam ve zambaklar
2 defa okumama rağmen tekrar tekrar okumayı düşündüğüm bir kitap emeğinize sağlık :))
benim için de net olarak öyle, çok teşekkürler kitap önerim: - oğuz atay, oyunlarla yaşayanlar
Benim de en kısa zamanda okuyacağım bir kitap
harika o halde kitap önerim: - sevgi soysal, tante rosa
bu incelemeye son yorumumu yazıyorum, kitap önerisi alabilmek için sizlerden de son yorumları alabilirim 🤓
kitap önerisi dükkanımız bugün kapanacak bayram geliyo ona göre yorum yazacak olan arkadaşlara duyurulur 🌞