Şiir Denizi 1
5-634 arası bi sayı seçin hangi şiir size çıkacak bakalım
1.699 Gösterim
Keyifli okumalar dilerim hocam 7 size zahmet.📚📚
Bu yorum görüntülenemiyor
Sen gece güneşisin aydınlık ve sıcak Kurtar beni bu zindan gecelerde Sonsuz aydınlığa çıkar düşüncemi Isıt hür sıcaklığında avuçlarının Üşüyen ellerimi tut yorgun gözlerime bak Yine bir rüzgâr esiyor karlı tepelerden Soğuk bir karanlık sardı gecemi Bir karanlık ki ölüme yakın Bir karanlık ki Tanrı'ya uzak Kurtar beni bu kapkara düşüncelerden Uzat ufkuma ne olur aydınlık ellerini Gözlerinde ebedi merhametiyle Tanrı'nın Bir ölüm sükünu getir kucak kucak O bütün düşüncelerin batiği yerden Korkuyorum korkuyorum bırakma beni
Yıkandık bütün günahlarımız köpük köpük Duyduk musikisini mermer kurnaların Karşısında o büyük ağır aynaların Birer ilah olduğumuzu gördük Aktı mermer beyazlığına en güzel rüyaların Bir çeşmeden iyilik, bir çeşmeden kötülük Kubbeler açılmış bir eldi Allah'a, kubbeler büyük Işık verdiler karanlığına dünyaların Hayal sıcaklığıyla boşandı terimiz Göbektaşında en mahrem arzular Şimdi anadan doğma, tertemiz Tunç renkli günahkâr tenlere döküldü sular Yalnızlık havuzunda yüreklerimiz Yundular, yıkandılar, ak pak oldular