Crimson River ~ Devney Perry
Lyla, Eloise'nin ısrarı üzerine işten çıkıp günü kendine ayırıyor ve yürüyüş yapmaya gidiyor. Yürürken arkası dönük bir adam görüyor. Adamın ellerinin kanlı olduğunu görünce panikliyor adam hızlı hızlı yürüyüp Lyla'nın yanına geliyor ve onu boğmaya çalışıyor...
Vance bir polis memuru, 4 yıldır bir adamın peşinde. En sonunda o adamın kasabada olduğunu öğrenince oraya geliyor. Kafede Lyla ile karşılaşıyor boynundaki izleri görünce bir şeylerin ters gittiğini anlıyor. Lyla ona olanları anlatıyor ve ikili adamı bulmaya çalışıyor..
Çiftdense genel hikayesini en sevdiğim kitap oldu. Gizem / gerilim tarafı aşırı hoşuma gitti. Karakterleri sevdim. Lyla zaten en sevdiğim ve hikayesini en merak ettiğim kardeşlerden birisiydi. Vance da sevdim tek sorun ilişkilerini pek sevememem oldu bana pek geçmedi bir seyler eksik gibiydi her şey aşırı hızlı oldu. Diğer kitaplarda da hep hızlı oluyordu ama burda hoşlanmadım bu durumdan.
Duygulandığımı, hiç beklemediğim bir iki şey oldu.
Ve kitapta en sevdiğim şey yine tüm ailenin olduğu yerlerdi. O sahneleri her seferinde sırıtarak okuyorum. Bayılıyorum bu aileye.🩷
Çok fazla +18 sahne vardı sjsjjs diğer kitapta şaşırdım beklemiyordum demiştim burada daha da fazlaydı