2024 35. kitabı
Öncelikle kitap kapağı ve ismi çok dikkat çekici olmuş.Hikayenin kurgusu ve anlatımın akıcılığı çok iyi ve sonuna kadar merak ettim ve okurken çok büyük bir keyif aldım. Esra'nın çocukluk travmalarına ve bu durumun ileriki yaşamının yansımasına şahit oluyoruz kitapta. Yazarımızın ustaca kaleme aldığı bu eserde karakterlerin psikolojik tahlillerini de çok başarılı buldum.Psikolojik içe çekilme çok iyi anlatılmış.Kitapta altını çizmelik güzel sözler var.Bu tür kitaplar seviyorsanız şimdiden okuyacak olanlara keyifli okumalar dilerim. #kitapalıntıları İstisnasız her gün birbirinin aynı.Her-gün...Ölüm böyle bir şey olmalı.Toprak,yok olmaya yüz tutmuş bedenini çevreleyip sindirirken öylece durmak gibi hayat. İnsan söylenen her sözü yapılan her davranışı didik didik edince cehennemi bu dünyada yaşamaya başlıyordu. Gerçek endişe;kaybetme korkusu merhamet ve emek barındırıyordu. Rezil olmak bir eşikten geçmek gibiydi. İnsan kendisini pek çok duruma getirebilir. Bazı günler gözlerimi boşluğa dikip hayatın benim için ne zaman kötü gitmeye başladığını anımsamaya çalışıyordum.
Beş ÇayıGonca Seyitoğlu · Sıfır Yayınları · 202415 okunma