2024 58. kitabı
Kitaba rs yüzünden girmekte zorlandım ama ilk yüz sayfadan sonra da elimden bırakamadım. Keyif aldım ve eğlendim. Zaten büyük beklentilerle değil sadece keyif almak için okunmalı. Ve monster romance türü açısından ilk deneme gibi bişey olmuş asla doyurmuyor ama ben sevdim. Benim için keyif almam yeterli zaten gerisi önemli değil :) Yazarın kalemine alışmakta zorluk çektim bir de başta sonra onu da kabullendim. Karakterlere gelecek olursak... Kadın karakter evrene o kadar hızlı alıştı ki, çok çabuk kabullendi. Zaten kısacık kitap daha azını beklemiyorum. Theo'yu baya beğendim ben. Gözüme çok tatlı geliyor. Hem barbar hem ince ve naif bir herif kdkdkd Kitapta ruh eşi bağı da vardı zaten ilk andan beri özellikle Thao'nun sahipleniciliğnde bu hissediliyordu. Eşlik bağı da okumayı çok severim. Çiftim aralarındaki tansiyon çook iyiydiYani kısacası utanmasam kitaba 5 yıldız vereceğim ama dediğim gibi çerezlik bir kitap ve ben keyifle okudum. Serinin devamını sabırsızlıkla bekliyorum. 4/5
Theo'yu SeçmekVictoria Aveline · Pukka Yayınları · 2024964 okunma
1.039 Gösterim
Merhaba kitapta smut var mı
Arkadaşlaar lütfen birisi bana yardım etsin uygulamayı yeni indirdim herşey güzel tamamda bir kitabi nasıl okuyabiliriim bunu bir türlü anlayamadıım uygulamanın her yerini kurcaladığım haldee yardım edermisiniz lütfen sabahtan beri sinir kirizi geçirdimde
Yağmur aa yeni öğrendim bilgilendirmen için çok teşekkürr ederiim