2024 157. kitabı
Diribal İlknur Hatipoğlu Merhaba arkadaşlar #oykukitapları nı sever misiniz? Ben severim.Okuduğum her bir öyküyle kendimi tren yolculuğuna çıkmış gibi hissediyorum.Her bir öyküde farklı istasyonlarda mola vermiş oluyorum.Yüreğime dokunan #oykuleri hazmetmemede yardımcı oluyor bu molalar. #diribal da en cok hangi #oyku yüreğine dokudu derseniz hemen #istasyonçıkmazı derim arkadaşlar.Öykümüz hüzünlü bir dönem aşkını anlatıyor.Doymadın #hüzünlü öykülere dediğinizi duyar gibiyim.Yapacak bir şey yok.Benimde özüm böyle duygusal biriyim hüzünlü aşkları da okumayı severim,mutlu aşkları da severim.Tabi ki her daim tercihim sonsuz mutluluğu yakalayan aşk kitapları ama hayatta acısıyla tatlısıyla her şey bizim için olduğundan acıları da naif yüreğimizle hazmetmeye çalışıyoruz Hem #donemkitaplar ını cok severek okuyan bir okur olduğum icin gönlümde taht kuran oyku “İstasyon Çıkmazı” oldu arkadaşlar. Cennet anadan maniler,Diribal ın yaşından beklenmeyecek berrak ve yanık sesinden Ahmedum destanını sanki bende duyar gibi oldum öyküyü okurken. Sadece okumadım,okurken yaşadım.Okurken insan kendini fazla kaptırınca manen oradaymış hissiyatı oluşuyor arkadaşlar. #siyahyagmurlarınardında öyküsünde,yıllar önce depremde ölen anneciğinin kolları arasında kalarak hayata tutunan Samira nın öyküsünü de sevdim Tek tek tum öyküleri anlatmam mümkün değil. #oykuseverim derseniz #okuyun der susarım @gunluk_name Mahlas Yayınları Semra #engelsizokurlaokuyoruz #okuyanterazi #okuyanteraziokuyor
Diribalİlknur Hatipoğlu · Mahlas Yayınevi · 202418 okunma