·350 syf.····Okunma: 27 Haziran 2024 11:18 The Accardi Twins adlı duet'in ilk kitabı bana genel yazımı mafyayı anlatış şekli macera aşk seks oranı ile konu alakasız olsa bile Tijan'ın Kings of New York adlı duet'ini anımsattı . Ve gayet hoştu ana çifti beğendim kadın karakter çok sağlamdı hatun saygılar dedim yani :D Ayrıca ana konu ilk kitapta bitmedi ikinci kitapta devam ediyor o yüzden arka arkaya okunması gerek okumak isteyenlerin bilgisine .
New York'ta yönetimde olan beş mafya ailesi var anlaşmalı çalışıyorlar . Bunlardan biri
Joshua ve Caleb Accardi ikizleri zamanında babaları ölünce Don olmuşlar . Aileler oldukça iç içe zaten kitaplarda . Joshua daha kontrollu soğuk mesafeli kuralcı ayrıca başından sonu aldatma ile biten bir aşk olayı geçmiş .Caleb daha rahat serseri ağzını tutmayan erkek orospusu gibi takılan bir tip . Bu ailelerin işleri ile ilgili devamlı bir baltalama ve saldırılar yaşanmaya başlıyor ne yapsalar kanıt bulunmuyor . Aşırı kuşkulanılan kendi içlerinden bir diğer Don'un kardeşi var ama kanıt yok . Bunun için bir casusu sızdırmaya karar veriliyor ve adamın kadın düşkünlüğü olduğundan kadın seçilecek . Bu mafya aileler bence çok akıllıca olacak bir şekilde işliyor kadınların bazıları doktorluk hemşirelik okumuş mesela bir klinikleri var kendilerine ait yaralanmalar vs için . Bir kısım erkek ve kadın Nepal'de eğitim alıyorlar 1-2 sene dövüş casusluk psikoloji her tür iş . Yine bu grubun ailelerinden birinin kızı Gia böyle bir hatun onu bu işe seçiyorlar Joshua'da onun koruyucusu kontrolörü oluyor . Bu çiftin arasında gerçekten gayet hoş ve yavaş bir aşk oluşuyor . Tonla olay var zaten kızın casusluk için yanaştığı adam zaten leş bir yaratık . Ayrıca hala devam eden sabotajlar saldırılar cabası . Ayrıca bu kitapta ikinci kitap için diğer kardeş Caleb'ın aslında sevdiği ama kendini layık bulmadığı uzak durduğu diğer bir ailenin kızı Gia'nın en yakın arkadaşı Elsi olaylarının alt yapısı var . Sonuçta gayet güzel dolu dolu bir kitaptı ikinci kitaba hemen devam ettim zira ilk kitap sonunda bayağı silahlı çatışmalar oldu bazı kişiler cezasını buldu . Fakat hala asıl düşmanın kim olduğu yılanın başı yani belli değil :D