seni savunacağız! asırlarca atalarımıza yurt olmuş, içinde birlikte yaşanılmışlığı olan sonsuz acıyı, kederi, hüznü, mutluluğu yaşadığımız seni savunacağız! içeriden ve dışarıdan sana vurulmaya çalışılan her darbeye karşı seni savunacağız! altında atalarımızın yattığı, üzerinde abilerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin, annelerimizin, babalarımızın, arkadaşlarımızın, tertemiz, saf, masum çocukların yaşadığı seni savunacağız! üzerinde yaşayıp her türlü nimetinden faydalanan şeriatçisine, tarikatçisine, siyasal islamcısına, bölücüsüne karşı seni savunacağız! yüz yıl önce seni savunup yaşanılır hale getiren
Mustafa Kemal Atatürk
Mustafa Kemal Atatürk
gibi seni savunamayacağız belki ama aynı ruh ve aynı inançla aziz Atatürk'ün izinde seni savunacağız! hümanizm, yardımseverlik, ensar-muhacir güzellemeleriyle yol geçen hanına çevrilmiş olan seni elimizden geldiğince daha kötü olmaman için, sana karşı vefa borcumuzu ödemek için, seni bize emanet edenlerin hatrı, hürmeti için seni savunacağız! seni savunurken üzerimize yapıştırılacak her bir asılsız yaftayı hiç önemsemeden seni savunacağız! sosyal medyada, sokakta, caddede, kahvede, cafede, meydanlarda, üzerinde yaşarken soluduğumuz her nefeste, attığımız her adımda seni savunacağız! göğsünde taşıdığı parti rozetini umursamaksızın maddi-manevi çıkarları uğruna gaflet, dalalet ve hatta hıyanette bulunanlara karşı seni savunacağız! kendimizin yaşadığı hayatın fani, senin, laik türkiye cumhuriyetinin, ebedi olduğunu bilerek seni savunacağız! ta ki aziz bağrına bastığın, fani bedenini kabul ettiğin Mustafa Kemal Atatürk'ün senin için düşündükleri gerçekleşene dek seni savunacağız! sonra senin cennetten daha güzel coğrafyanın her köşesinde çocuklarımız, kardeşlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız mutlu, şen, mesut bir hayat yaşayacak.. artık seni savunmamıza ihtiyacı kalmayan sana, senin dağına, taşına, toprağına, suyuna bakıp onun gibi; ''evet, mutluyuz. çünkü başardık.'' diyeceğiz. bu kolay değil.. bu zor.. hatta imkansıza yakın belki.. olsun, biz her şeye rağmen seni savunacağız!
3 artı 1'leme
12,4bin görüntüleme
Lina okurunun profil resmi
Her şeye ve herkese rağmen ….
Mehmet S okurunun profil resmi
Ana gibi yar vatan gibi diyar bulunmaz🇹🇷🇹🇷
Bu yorum görüntülenemiyor
Boşlukta gezen biri okurunun profil resmi
Biz bu vatanın bekçileriyiz bize emanet bu cennet topraklar ❤🤍