Merhabaa
Spoiler var
Öncelikle kitap çok klasik bir kitaptı beni şaşırtmadı yaşananlar kitapta olanlar güzeldi ama dediğim gibi çok normal bir kitaptı evet kitapta olaylar oluyor çok fazla şey yaşanıyor ama hepsi tahmin edilebilir şeyler ayrıca tabii ki de ana karakter erkek bir Bad boy ama bu beni üzmedi ya da sinirlendirmedi alışığım bu platformlarda böyle şeyler var o yüzden böyle şeyler çok kafa yoran bir insan değilim kitap güzeldi bence ben bu serinin hepsini okuyacağıma inanıyorum kitabı da çabucak bitirdim tabii ki de çünkü neden bitirmiyim onun dışında bazı yerlerde fazla şey imajı vardı ben diğer kızlar gibi değilim ben makyaj yapmam bu imaj çok fazla çizildiğinde bayıcı oluyor evet klasik kitapları seviyorum bu platformlarda ama bu tarz kızları da sevmiyorum açıkçası ama kıvanç ve nehirin ilişkisi çok hoştu özellikle kitabın sonunu soyleyecegim çünkü ben Spoiler vermeyi seviyorum kıvanç Nehir’e sana aşık olmama izin verir misin diye soruyor ve ben burada koptum ya gülme krizine girdim mutluluk krizine girdim anlatabiliyor muyum ikinci kitapta Allah ne gösterir bilmiyorum ama birinci kitabı çok sevdim okuyabilirsiniz zorunlu değil kesinlikle öneriyorum gibi bir şeyim yok ama çerezlik bir kitap hani okuma sevginizi kaybettiğiniz düşünürsünüz ya öyle bir dönemde okuyabilirsiniz çok kafa yormanıza gerek yok sade hoş bir kitap yorumum bu kadar ben sevdim bu kitabı .işinize yaradıysa yorumum ne güzel yaramadıysa da okuduğunuz için teşekkür ederim