Kitap İyileştirici Güce Sahip;
2024 10. kitabı
Okunma: 01 Temmuz 2024 16:45
Sürekli her yerde karşıma çıkan, sokak duvarlarında bile reklam afişini gördüğüm bu kitap, adeta 'beni Oku' diye bağırıyordu. 'Acaba okumaya değer mi?' diye düşünerek başladım ve şimdi 'hiç bitmeseydi' demek istiyorum. Gerçekten övüldüğü kadar varmış! Bana o kadar iyi geldi ki, tarif edemem. Bu tarz kitaplar okumaya devam etmek istiyorum; gerçekten insanın düşünce yapısını değiştiriyor. Kitap, duygu ve düşüncelerimizin hayatımıza olan etkilerinden bahsediyor. "İnanç dağları yerinden oynatır" cümlesi, kitabın ana temasını özetler nitelikte. Bu söz, düşüncelerimizin ne kadar güçlü ve etkili olabileceğini vurguluyor. Olumlama, diğer bir deyişle telkini, yaşam biçimi haline getirmemizi öneriyor. Bu, zaten benim sürekli olarak yaptığım ve hayatımda büyük etkisini gördüğüm bir şey. Kitap, bilgilerime bilgi katarak duygularımı ve düşüncelerimi daha iyi yönetmemi sağladı. Daha önce okuduğum The Secret - Sır kitabıyla aynı konuya sahip olsalar da, bu kitap daha akıcı ve anlaşılır bir şekilde anlatılmış. Etkilerini görmek istiyorsanız, olumlamaları devamlı olarak uygulamanız, yaşam biçimi haline getirmeniz ve benimsemeniz gerekiyor. Bu kitabı okuyarak herkes, ideal 'ben'ini ortaya çıkarabilir. Bu yolda hepinize başarılar diliyorum. :) Keyifli okumalar!
1000 Kitap
Rezonans KanunuPierre Franckh · Koridor Yayıncılık · 202526bin okunma
1 +1'leme
1.910 Gösterim
Sadece yaptıklarımızdan değil yapmadıklarımızdan da sorumluyuz. Syf 191
İlahə ✿
"Kendi kendimizi eleştirme fikrini o kadar geliştirdik ki insanlar bizi övdüklerinde bile onlara inanmıyoruz." Syf 142
İlahə ✿
Kitaptan en sevdiğiniz alıntıları incelememin altına ekleyebilirsiniz. 😊