“Bas gaza şoför! Saadette inecek var!”#alıntı
Babasını erken yaşta kaybeden ahu, 3 abisi babalık rolünde
Ahu’nun annesi Terminatör Naciye, kızı Ahu’yu baş göz edebilmek için bir gün cuma toplanmalarında birgün başka şekillerde karşımıza çıkıyor. Maddiyat ev garantili iş bunlar çok önemli çünkü anneler için!!
Kendine ait terzi dükkanı olan Ahu, ne istediğini bilen edepli saygılı minnoş hanımefendi.Yağmurlu bir günde taksi beklerken karşılaşıyor beyefendi Poyraz ile. Kader ağlarını örecek ya, alt katlarına kiracı olarak taşınıyor kardeşi Meltem ve Annesi ile.Ahu’nun Pınar ve Cansu dostlukları takdire şayan. Pınar tabi Ahu nun abisine aşık ama bilin kimin haberi yok?. Kerim ve Pınar aksında neler oldu acabaaa? Caner denen işe yaramazla nişan atan ahu, yinede pes etmeyen terminatör anne. Psikopat Caner,yüzsüzlükte kaçıncı levelsin? Neler yaptın valla pess.
Caner ve Halil kavgasında taraflar teması kesip uzaklastırıp polisi aramama detayı
Yaraya değen alkollü pamuk da neymiş değdiren el Halil’ i yakan aslında Cansunun eliyken
Radyoda ebru gundesten harika şarkısını ahu nun radyoda ses kaydına alması
Ahu ve Pınar ın kadir inanır replikleri
Halil ve Cansu için yapılan çöpçatanlık planları ve göz ardı ettikleri detay
Kurban bayramı hakkında konuşurlarken Ahu nun iç sesleri
Hele o lütfüü ahu ya niyetlenip başkasına abayı yakması ve olanlar..
Papatya falından ne çıkarsa bahtımıza dediğinde çıkan ne oldu dersiniz?
Yere serilen yataklar orada ki konuşmalar eğlenmeler hey gidi heeeyy
Bayramın daha bi bayram gibi olduğu anlar
Ahh Kerim annen yetmiyordu da bi de sen çıktın. Ahu ile Poyraz’ın arasını açmaya yetecek bir top koydun ortaya. Tanıdığı ile Ahu için çay içmeye göndermek ne demek… bunu öğrenen Poyraz tabi ki çıldırdı. Sevgileri galip gelecek miydi?
Caner yüzsüz hala vazgeçmiyordu Poyraz gösterdi gününü..
Ahu nun bir zurnacı buldum evleniyorum demesi ile Kerim in de evleniyorum demesi kapışır hele anneleri Naciye Sultan ile diyalogları beni bitirdi
Poyraz’ın Cansu-Halil hattında arabulucuk işlemeleri
Cansu mektuplarda ki gizemi buldu ama Halil’e verdiği ilk tepki de şok olmadım değil o neydi öyleee anoom naptın Cansu
Ay ay ayy poyraz ın bir ekonomist olarak yaptığı şeyi duysanız
Ben mi kördüm yoksa sen mi iyi saklanıyordun cansu
Ya ne? Taksi şoförüyle evleniyordum ama birden Sabancıya gelin oluyor gibi hissettim demesine sebep olan neydi Ahu’ nun…
Neden insanların benim param olduğunu bilmeleri gerekiyor? Poyraz
Cansu nun yaptığı kahvede kendimi gördüm
Evlerine sağ ayakla girmek
Toplumsal sorunları açık dille yüreklilikle ifade etmek(cinayetler tecavüzler,para ve dostluk,çocuklar asıl güzellik gibi)
Tanışma kalemim iyikimm
Okuyun,okutturun ! paye Payelll