2024 53. kitabı
Okunma: 17 Haziran 2024 00:00
Kuzgun Ayak İzleri, sonunu tahmin edemediğim ve okurken de olayların içerisinde sürüklendiğim polisiye türünde bir eserdi. Cinayet ekibine gelen ihbara giden komiserler, oldukça kötü durumda olan bir maktulle karşılaşırlar. Dahası, maktul gömüldükten sonra bile olaylar durmaz. Katil, öldürdüğü ilk maktulun mezarını açar ve ondan bir uzvunu alır. Bundan sonra da, katil yakalanana dek ölümler devam eder. Bu seri katil peşine düşen komiserler, hayatın acımasız yanını gözler önüne sererken aynı zamanda bir cinayet perdesini aralar… Vurucu bir son ile biten, son sayfalarına dek katili tahmin dahi edemediğim bir eserdi, Kuzgunun Ayak İzleri. Okurken, televizyon dizisi izliyor hissi yaşadım. Olayların hem tasvir ediliş hem de işleniş biçimi, okuyucuyu kitaba bağlayan en önemli etkenlerdi. Merak duygusunun bir an olsun eksilmediği eser, şaşırtmacaları ile sağ gösterip soldan vurdu. Ayrıca yazar, eseri iyi işlemek ile kalmamış, teorik bilgi anlamında da okuyucuyu tatmin edecek şekilde kaleme almış. Bu yönü ile de gerçekçilik etkisini arttırmış yazar. Dilerim ki yazarın kalemi daim, okuyucusu bol olur.
Kuzgunun Ayak İzleriMurat Aloğlu · Parola Yayınları · 202326 okunma