ANNE GÖLGESİ
Herkese merhabalar sizlere amacı kız çocuklarının eğitimine destek olmak için yazılan amacı gibi içeriği de güzel #annegölgesi isimli öykü kitabı ile geldim. 43 öykü hepsi de birbirinden güzel ve anlamlı. Okurken kendinizden ve çevrenizden çok şey bulacaksınız. Duygu ve ümit dolu bir okuma olacaktır sizin içinde.
İçerisinde güçlü kadınlarımızı, yaşadıklarını ve başarılarını azimlerini, gözyaşlarını hüzünlerini okuyacaksınız. Benim için bu eseri kıymetli ve anlamlı kılan bir sebep de sevgili @. #anneadı öyküsü ile bu eserin parçası olması. Öyküsü ile beni oldukça duygulandırdı. Hasret olduğu duyguya bile insanın mecburen uzak kalması ve beklentilerini kırgınlıklar ile karşılaması üzücü. Mahrum büyüyen yürekler… böyle güzel bir başarıya imza attığın için seni ve diğer 42 yazarımızı cani gönülden tebrik ediyorum. Kaleminiz, sesiniz eksik olmasın. Yeni başarılarınız daim olsun sizlere ihtiyacımız var.
Bir kadın sadece anne demek değil, sadece eş demek değildir. Kadın; bir bütündür her şeyi içinde toplayan koskoca bir dünyadır. Bu dünyayı onlara dar etmeye çalışanlara inat yine hep dimdik hep ayakta kalmaya çalışandır. Bir başkasınız yazdığı hayatı değil kendi düşlediğimiz hayatımızı yaşayacağız. Düşsek de bocalasak da yine bir olup yeniden küllerimizden doğacağız.
Çünkü biz KADINIZ.!