sigara-kahve eşliğinde keyifle yazdım :D
yazdıklarımı sonuna kadar oku @SedatCicek yazdıklarıma cevap ver @SedatCicek
1 +1'leme
15bin Gösterim
Bu nasıl bir ileti ya, elim ayağım titreyerek okudum. Kalemine sağlık, ruhuna popcorn.
Tek hece etmeyecek biri için satırlar dökmüşsünüz😂 şurada yalanlarını yüzüne vurmayan kalmadı kendisine . Duvara söylesen badana dökerdi utancından ama bunun yüzü bile kızarmıyor. Zamanında bana da yalanlarıyla geldiği çok olmuştu #217066340
Sevim kooooş, bunlar yine birbirine girdi 🤓 Ağzınıza sağlık efenim😎
🙋‍♂️🤝✍😌
Şahıs zaten meşhur sitede yaptığı boktan yorumlarla biliniyor. Daha öncesinde muhatap olduğum için onun yazdıklarını okumadım yine zırvalamıştır. Çok bilinçsiz birisi ve daha kötüsü bunun farkında değil, kökeni de belli zaten karın ağrısı var. Yazdıklarınızı okusa da anlayacağını zannetmiyorum. Bilmediği şeyleri biliyormuş gibi yapmaya bayılıyor. Bu çocuğu takip edenlerde de kendine saygı yok. Kendi gibi 3 5 kişi daha var. Benimle baş edemeyince hepsi bir saldırmışlardı. O tayfaya diyeceklerim şu; siz hepiniz toplanın bizden sadece birinin IQ’suna yaklaşamazsınız. O yüzden boşa çabalamayın, sadece gülünç oluyorsunuz. Evde geceleri yediğiniz lafları hazmedemeyip ağlarken uyuyakalmanızı da istemem…
Senle bir olup kavgaya gidesim geldi.😅
6 yanıtı göster
Bu yorum görüntülenemiyor
Üşenmedim okudum ve okurken çok güldüm. Bu arada Seyid “bıdı bıdı” diye cevap vermiş, böyle her şeyi bıdı bıdı diye algılıyorsa, bir şey öğrenememesi çok normal. 😂