Seni hiçbir dünya telaşına değişmedim ben!
2024 93. kitabı
Okunma: 02 Temmuz 2024 06:02
İnsan sevdiğinden en çok ne duymak ister;seni seviyorum, canım, hayatım.... vb. mi? Bence değil. Kitabı ilk elime aldım ve en sevdiğim cümle ile karşılaştım. Şükrü ErbaşŞükrü Erbaş şiirleri gibi bu cümleyle büyüledi beni. " Seni hiçbir dünya telaşına değişmedim ben" bundan daha güzel, daha özel bir cümle Duygu olabilir mi? Ve dedim ki hayatımda değer verdiğim insana söyleyeceğim ve duymak istediğim tek cümle. Sonra bir baktım zamanım yok, meşgulüm diyenlere yol göstermek en güzeliymiş. Yalnızlaşmak, tenhalaşmak ve bir tek cümlede tek'e tutulmak... İnsanın Acısını İnsan Alırİnsanın Acısını İnsan Alır kitabı Şükrü ErbaşŞükrü Erbaş'ın denemelerinden oluşsa da kitap bölüm bölüm farklı konulara yer veriyor. Yazarımızın siyaset, özgürlük, toplum hayatı gibi dünya görüşlerini okuyoruz. Sonraki bölümlerde; edebiyat dünyasının Dostoyevs ki, Camus, satre ve daha bir çok değerli yazarların Cümlelerini paylaşıyor bizlerle. Kitabımızın son bölümünde edebiyat dünyamızın ünlü şairlerin ve yazarların yazı tarzlarını bizlere anlatırkan şiirleri ile ruhumuzu dinlendiriyor. Ben kitabı keyifle okurken duygularım kıpır kıpır hareketlendi ve insan insana iyi mi geliyor acı mı veriyor diye düşünmeden geçemedim. Insanların yüreğine ağır gelmeden küçük bir tebessümle, sıcacık bir kucakla, bazen bir merhaba ile iyi gelebileceğiniz keyifli okumalar diliyorum.
Bidünyakitapgrubu
İnsanın Acısını İnsan AlırŞükrü Erbaş · Kırmızı Kedi Yayınevi · 201813,9bin okunma
2.435 Gösterim
Hocam kaleminize sağlık incelemeniz çok güzel olmuş. Seni hiç bir dünya telaşına değişmedim kelimesi beni çok duygulandırdı. Keşke tüm insanlar bu kadar ince düşünceli olabilselerdi.💞📚📚
Teşekkür ederim canım. Her zaman yolumuz ince düşünebilen insanlara denk gelsin 💜🤍😘🥰
Bu yorum görüntülenemiyor
Çok güzel bir değerlendirme olmuş, elinize sağlık. Ekledim okuyacakalarım listesine...
Teşekkür ederim 🙏 Begenerek okuyacagınız kitaplar arasında yerini alacağından eminim keyifle okuyun🍀
Çok güzel bir inceleme olmuş elinize sağlıkkk <3
Çok teşekkür ederim 🙏🪷