·304 syf.····Okunma: 07 Temmuz 2024 03:35 Selammm Millet
Mafya kurgulu kitaplar okumaya bayılıyorum. ( Bu kitapta epey sövdüğüm sahne oldu ) Bana çok aykırı gelen şeyler yaşansa da bu kitabın hızlı okunduğu gerçeğini değiştirmiyor. Gelelim konumuza; Aria, Chicago' nün önemli mafya ailelerinden birinin 15 yaşındaki kızıdır. Babası New York mafyası ile arayı düzeltmek için kızını zoraki bir evliliğe tabi tutar.( Ki ben zoraki evlilik temasını seviyorum güzel işlenirse )Chicago ve New York mafyaları Bratva tarafından fena halde sıkıştırıldıkları için barış ve beraberlik için bir evlilik anlaşmasına giderler. Meşhur evliliğimizin diğer kahramanı ise Luca' dır. ( Aslında ben başta bayağı bayılmıştım kendisine ta ki sonra karakterinin içine edene kadar )
Aria asla evlenmek istemese de evliliği için üç yıl sonrası şart koşulmuştur. Nitekim o gün gelir çatar ve Luca zaten gözünü Aria' nin güzelliğinden alamaz. ( Aslında aralarında çekim çok güzeldi keşke yazar bel altı vurmadan bu sekilde ilerletseydi o zaman kitaba aşık olabilirdim.)
Aria adamla birlikte olmadı diye kalktı gitti bu salak kadını aldattı mı? ( Bana fenalıklar yükleniyor erkekmis ihtiyacı varmış deli oldum ) Bir şekilde onların dünyasında bu olaylar normal olarak nitelendiriliyor. Türlü eski kafalılık vardı kitapta okurken dedim bunlar ne iğrenç şeyler Velhasıl bu ikili bir şekilde birbirlerine çekilmeye başlıyor ve olaylar bu çerçevede ilerliyor. Luca' nin ilk başlarda ki düzgün, anlayışlı tavrı devam etse ben kitaba tutulabilirdim ama bende eksi de kaldı ne yazık ki. Yazarın anlatım dilini, çiftler arasındaki çekimi sevdiğim için muhtemelen ben devam kitabını okurum. Ki zaten bana göre çok kıytırık bitti devam kitabı umarım daha iyidir diyor İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Diliyorum