2024 59. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2024 01:36
Selammm Canımlar Tövbeler olsun ne okudum ben dediğim bir kitapla geldim. Belirtmeliyim dark romance okumayı sevmeyen kişiler ve feminist damarı ağır basanlar kitaptan uzak durmalı. Çünkü içeriğinin çoğunluğu erotik olan bir kitaptan bahsediyorum. ( Öyle böyle bir erotizm değil bahsettiğim bildiğiniz alev alev ) Gelelim konumuza; Tyler Bell; kız kardeşinin intiharından sonra bir kiliseye rahip olarak atanır. ( Atandığı kilisenin kız kardeşinin intiharında payı büyük ne yazık ki, ağır spoi olacağı için söyleyemem bu kısmı) Bir gün farklı tutkuları, olan iyi bir meslek ve iyi bir aileye sahip kızımız Poppy ona günah çıkarmaya gelir. Çünkü kızımız bütün sahip olduğu şeylere karşı durdurulamaz arzularının peşinde olan bir stripztizcidir. Daha ilk perde arkasından konuşmalarında aralarındaki çekim kaçınılmaz olur. Kendilerine hakim olamayan bu ikili günah çıkarma diye girdikleri yerden günahın dibine batarlar kısaca. Gizli kaçak buluşmalar, ağır tahrikler ve sürekli birbirlerini arzulamalarina şahit oluyoruz. Ciddi anlamda cinsel gerilim hattı bir ikilimiz var. Asla herkese hitap edecek bir kitap değil. Beni zorlaması çünkü ben bu türü okumayı sevenlerdenim. Ayrıca kitabın içersinde İncil' den bölümlere yer verilmesi hoşuma gitti. Keza çevirisi muazzamdı size kitabın atmosferini çok net yansıtıyordu. İlgisini Çekenlere Şimdiden Keyifli Okumalar Dilerim
RahipSierra Simone · Pukka Yayınları · 2024711 okunma