2024 36. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2024 17:27
Öncelikle kitabın çok fazla cinsellik içerdiğini ve tamamen yetişkin okurlar için olduğunu vurgulamalıyım. Rahatsız olan okumasa iyi olur. Miles High Kulübü serisinin ilk kitabı olan Uçaktaki Yabancı oldukça klişe bir konuya sahip ama bu klişe insanı rahatsız eden cinsten değil. Yani okuması kolay, zevkli ve eğlenceli bir anlatım diliyle yazılmış. Romantik komedi de diyebileceğim çok hoş bir kitap. Arkadaşının düğününden sonra New York'a gitmeye çalışan Emily Foster, başına gelen bir talihsizlik sonucunda biletinin birinci sınıfa yükseltilmesi sebebiyle hayatını değiştirecek birinin yanına oturtulduğundan habersizdi. Hava koşulları sebebiyle aktarma uçuşu için indikleri Boston'da aşırı ateşli ve müthiş bir gece geçiren ikili tam bir yıl sonra yeniden karşılaşacak ve bizlere hem komik, hem zevkli, hem hüzünlü hem de heyecanlı dakikalar yaşatacak :) Miles Medya'nın CEO'su Jameson Miles ve yine bu medyanın muhabiri Emily Foster'ın birbirlerine bedensel ve ruhsal uyumunu okumak isterseniz kesinlikle tavsiyedir :)
Uçaktaki YabancıT.L. Swan · Martı Yayınları · 2023981 okunma