Türk dizileri gibi olaylı, entrikalı ve romantik kurgulara doğru çekilme gibi bir problemim var. En kötü kitap olsa bile ben sevecek bir şeyler bulurum. Bu kitap kötü değildi ama çok karmaşık. Ares'in sülalesi görücü usulü evlilik yapıyor ve bu böyle devam ediyor. Büyükannesi onun için ilk başta Raven'i uygun görüyor ama adam kızın o zaman çok küçük olduğunu düşünüyor (10 yaş) ve onun ablasına yöneliyor. Ama Raven en başından beri Ares'e aşık ve bundan 5 yıl sonra bile ablasıyla Aresi izlemek zorunda kalıyor hatta düğün hazırlıklarına yardım ediyor... Sonra 5 yıl boyunca yaptığı gibi ablası evliliği kariyeri için iptal etmek istiyor olmayınca da tamamen vazgeçiyor yüzüğü atıyor. Ares'te artık düğünü iptal edemeyecekleri için büyükannesinin emriyle (!) Raven ile evleniyorlar. Sonra ne oluyor nersiniz? Ablası gelip nasıl benim nişanlımla evlenirsin diye ortalığı yakıyor?? Kitap boyunca sövdüğüm çok az karakter vardır bu da onlardan biri oldu. Raven'ni doğduğundan beri dışladıkları, yetersiz buldukları yetmezmiş gibi bir de ikinci kadın muamelesi gösteriyorlar. Ablası ve annesi... Al birini vur ötekini. Ares'in de aslında kime aşık olduğunu anlaması için neler çektim... Sonunda gözü açıldı derken eski nişanlısı hamileyim diye geliyor jdjdj Ben bu kadın yerine o kadar utandım kii. Neyse ki parazitlerden kurtulduk ve mutluyuz. Ares'i çok sevmesem de güçlü ve asil karısıyla harikalar. Birbirlerine hep dürüst olmalarına da bayılıyorum. Yeni safe yazarım hayırlı olsun.