2024 9. kitabı
Okunma: 15 Haziran 2024 00:17
Gece Kadar Beyaz 8/10 Bana öyle bir şey öğret ki farklı şehirlerde yaşayan farklı kişileri aynı anda öldürebilirim. Öyle bir şey yap ki senin öleceğine en çok inandıkları gün sen onların cenazesine katil. Eğer yakalanmak istemiyorsan, son cinayetinde ölen bir tek sen olmalısın.! Yedi kadın el bileklerinden zincire vurulmuş esir gibi bağlanmışlardı. Her birinin üzeri siyah örtülerle örtülmüş, korkunun en sinsi uçlarında beklemeye devam ediyorlardı. Tüm bu hazırlık içlerinden tek biri içindi. Biri hariç hepsi buradan sağ çıkacak olmasına rağmen kalan altı kadından biri bundan sonra ölü gibi yaşayacaktı. Perdeler açılmış, intikam sahne almış ve akreple yelkovan çıldırmıştı artık! Bu Malik Çetin’in tek kişilik oyunuydu! Üşüdüğünde uçamaz kelebekler... İnsanlarda böyledir; bir kere soğudu mu bir daha kimseye güvenmezler... Ve bazı kelebekler kanatlarının şiddetiyle rüzgarda dans ederler. Bazıları ise sırf rüzgar şiddetli diye kanatlanamazlar. O yüzden kelebeğinki kadar narinse kanatlarınız, kimin kaderine konacaginiza dikkat edin... Yazarımız toplumsal bir mesaj da vererek farkındalık yaratmış. Gençlerin madde bağımlılığı ve HIV virüsü halkında da bilgilendirici epey bir sayfa ayırmış. Bu konuları değinmesi ayrıca önemli olmuş bence . Tavsiye ederim.
Gece Kadar BeyazEmre Karataş · Trend Yayınevi · 2019102 okunma