·352 syf.····Okunma: 04 Temmuz 2024 23:57 Min Sori, hayatı boyunca K-pop idolü olmak için eğitim almıştır. Bunda annesin sahibi olduğu Joah Yapım Şirketi etkili olmuştur. Şirketten bu zamanda kadar birçok idol çıkmıştır ve şu anda dünyaca tanınan XOXO onlardan biridir.
XOXO üyeleriyle çocukluklarından beri arkadaş olan Sori, iki yıl önce grup üyelerinden Nathaniel ile sevgili olmuş ancak çıkan skandal sonucu ayrılmaları şirket ve annesi tarafından istenmiştir.
Sori, moda haftası için New York'a gittiğinde, arkadaşı Jenny ile görüşmesinde tekrardan Nathaniel ile aynı ortamda bulunmak zorunda kalır. Nathaniel'ın ablası ile pizzacıda karşılaşması ve tekrardan onların evinde kalmasından sonra Kore'ye döndüğünde bazı gerçekler ile karşı karşıya kalır.
Şirket zor zamanlardan geçiyordur ve annesi yeni kurulacak bir kız grubu olan ASAP ile çıkışını yapmasını beklemektedir. Ancak Sori istediği şeyin K-pop idolü olmak olmadığını fark etmiştir. Bir şekilde annesi ile anlaşma yapmıştır. Fakat o sırada çıkan Nathaniel'ın skandalı olayları içinden çıkılmaz bir hale getirir. Ve Sori, bu süreci beraber geçirmeleri için Nathaniel'a bir teklif ile gider.
Her şeye rağmen aralarındaki arkadaşlığı kurtarabilecekler mi, ya da aşkları ikinci bir şansı hak edecek mi?
Dizi tadında bir hikayeydi. XOXO kitabını da çok severek okumuştum bunu da aynı derecede sevdim.K-pop idollerinin geçtikleri zorlukları ve hayatlarını okurken, bir yandan da arkadaşlıkları ve aşklarına şahit oluyoruz.Aynı zamanda da Kore kültüründen birçok şey öğreniyoruz. Nathaniel ve Sori'nin hikayesi yarım kalmıştı ama onlar zoru başarıp hikayelerini tamaladılar. Sori'nin annesine yer yer kızsam da her şeyi kızı için yaptığını fark ettim.Babası ve büyükannesine ise bir şey demek bile istemiyorum.Aynı zamanda çekimler ve konserlerin olduğu kısımlar çok güzel yazılmıştı.Çok güzel dostluklarında işlendiğini söylemeden geçemeyeceğim. Severek okuduğum bir kitap oldu ve türü seven herkese tavsiyemdir.