2024 44. kitabı
Okunma: 08 Temmuz 2024 23:10
Birkaç aydır elimde olan kapağından dolayı bana loş gelen ve okumak istemediğim 'ama süratli bir okuma planı sayesinde okumaya başladığım bu kitaptan bahsetmek istiyorum başlarda Bu kitabı bir tasavvuf kitabı olarak zannettim fakat kitabın kapağını açıp bir 10 sayfasını ilerledikten sonra aslında bambaşka bir kitap olduğunu anladım çünkü kitapta kaybedilmiş değerlerimizi medeniyetimizi kültürümüzü eksilmiş olan davranışlarımızı ve unutulmuş bize yabancılaşan Türkçemizi konu alıyor popüler kültürün nasıl gösterişe önem verdiğini ve boş harcamaya nasıl süratli bir şekilde ilerlediğini yeni nesilin kısaltıp başka bir objektiflerle konuşulmaya çalışıp bozulan türkçe'mizi bunun dışında çok fazla boşuna tükettiğimiz atık şişelerimiz sularımız doğaya zarar veren binlerce atık ' konu alıyor bunun dışında kitap okumanın büyük bir önemi var ve gerçekten de, öyle olması gerekiyor toplumda kitap okumayan insanların 'toplumumuza vermiş olduğu büyük zararlar ben bu 'kitabı okurken bu kadar etkileniceğimi hiç düşünmedim ama sizin kesinlikle etkileniceğinizi düşünüyorum yani çok boş ve gözümün basit gelen bir kitaptı şimdi ise çok :beğendiğim kitaplar arasında kesinlikle, bakış açınızı değiştirecek ve topluma daha değişik bir fert kazandıracak bir kitap okumanızı öneriyorum.. Kapıyı Kapat Dünyanın Tozu Giriyor
Tasavvuf ve Din
Kapıyı Kapat Dünyanın Tozu GiriyorRuhan Umut · Eşik Yayınları · 201077 okunma