·358 syf.····Okunma: 11 Temmuz 2024 00:23 Mukemmeeeldi,harikaaydi ama bence IBKCR daha iyiydi o yuzden 9/10 verdim.Kitapta tahmin ettigim kisimlar soyle:
Ilk suphelim kesinlikle Arthur-60
Su Nat’da bir sorun var,kaybolması ile ilgisi varmis gibi geliyor-101
Su Daniel gecen kitapta asiri supheli davranmisti,bu kitapta kesin bisey cikicak-111
Arthur’luk bir olay yok bence ama hala Nat supheli-137
Acaba paraya ihtiyaci olmasinin sebebi babasinin kirayi istemesi olabilir mi gerci olum kalim meselesi degil ama-138
Kesinlikle bicak ilgisiz degil kitap bu sonucta-146
Stella denilince winxten baska bisey dusunemiyorum uzgunum-151
Su Ant ve Lauren bence bir sey biliyor ve Connor’la konusmaktan cekiniyor gibi-190
Suanlik teorim Layla’nin erkek oldugu yonunde-192
Biliyodum Nat’ta biseyler oldugunu-194
Stanley iyi davraniyor ve yardimci oluyor,suphelilerimden cikti-200
Arthur’da biseeey vaaar yalan soyluyorr gibi -205
ASIRI GERILDIM-228
COK GERGIN BIR ORTAM-234
Kanka simdi 29-30 yasa mi takildin salla gitsin(kesin bisey var ben boyle dusunuyosam tam tersidir)-236
Her evde vardir gicirdayan bir nokta-237
Bence Arthur degil yaa Luke ve Nat’le ilgisi varmis gibi-239
O kadar eminim ki onun Jamie olmadigina-248
SIMDI O KADAR EMIN OLDUM KI LUKE OLDUGUNA-253
Teorim Layla’nin onu bir yere cagirdigi -yani kendi dusunceme gore Nat’in-ve Luke’in ondan 900 pound istedigi ve yapmazsa biseyle (kendi cani sevdiklerinin cani gibi)tehdit ettigi ve bu yuzden para bulma istegi olmasi bence Luke 900 pound’u kendi beyin bilmem nesi icin istiyor olabilir.Ama artik Arthur’dan suphelenmiyorum cok gercekci geldi konusmasi-254
SIZIN GIBI JURININ BEN TUM O KIZLARIN HAYATINI MAHVETTI YA O NASIL BU KADAR KAYITSIZSINIZ ADALET ADALET DIYOSUNUZ HANI NERDE ADALET BIR LISELI BILE KOSKOCA POLISLERIN COZMEK ICIN UGRASMADIGI SEYLERI COZEBILIYOR-259
Suanki dusuncem tamamen Nat olayla ilgisiz belki Layla adinda baska biri vardir ismi sahte degildir ya da sahtedir ama baskasidir iste-261
Ant ve Lauren’in fazla supheli haraketleri var-262
AFERIN LAN-264
Ben bu Pip’i cidden cok sevdim yaaa-264
He kanka oyun oynuyoruz zaten burda,yeterince derdimiz var sende baslama simdi-266
Evet evet,bende Aras kargo-266
KESIN SESINIZI ANT-LAUREN SIZ BIRBIRINIZE BAKMAKTN BISEY GORUYOSUNUZ SANKI,NASIL ARKADASSINIZ YA YAZIKLAR OLSUN-268
YAKALANDINMIS BEN SENI BIR YAKALASAM PARCANI BULAMAZLAR OGLUM KASINMA-269
OYLE BIR RAHATLADIM KI-282
biliyordum bu cocukta bisey oldugunu-288
Kafam karisti o zaman kim kacirdi bunu-295
Su cocuk stanley olmasin adi bi garipti-305
Psubkfnelfnekfnekel adi garip diye tahmin ettigim cocuk cikti ya lan JDKENLWJF-309
“iyi olacagim sadece… yapicam”bunu diyosa kesin basina bisey geliyodur kardesim biz bosuna kitap okumuyoruz-312
O kadar sacma ki,aileni secemezsin-333
Ravi demisti sanaa-340
Asiri komik tepkiler vermisim,cildirmisim falan bir yerlerde okurken guldum baya notlari.En kisa zamanda 3.kitabi almam lazim.Size de kesssinlikle oneriyorum okuyun bu seriyi kisaca.